RaferX4 Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam Rafał(Białogard) Mam wielką prośbę do klubowiczów audi o pomoc w rozwiązaniu problemu z nagrzewającą sie turbina wraz z kolektorem do czerwoności przy jeżdzie powyżej 100km/h dodam iz dzieje sie to na gazie i na benzynie.Samochód pali bez problemu,utrzymuje równe obroty,tylko czasem poszarpuje przy nagłym naciskaniu na pedał.Sprawdzałem układ wydechowy który jest drożny,szczelnośc interculera też prawidłowa.czytałem wczesniej problem innego klubowicza który był podobny w zachowaniu,można powiedziec ze identyczny.zachowanie turbiny mnie trochę dziwi bo jak dodaje gazu to turbo ładnie i równomiernie się wkręca,tylko jak popuszczam gaz to słychac wyrażne nie równomierna pracę turbo.zastanawiam się nad wymianą przepływomierza tylko nie wiem czy to pomoże bo wydawać nie potrzebnie pieniadze-sami wiecie jak to jest. Prosiłbym was o jakieś podpowiedzi w tym kierunku za które bede bardzo wdzięczny.Pozdrawiam Rafa
fahrenheit Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Jesli mialbym wybierac najpiekniejszy dzien w zyciu, wybralbym ten w ktorym kupilem sobie Audi...Artur, jestem z Myslenic, od roku podrozuje traktorkiem i WITAM wszystkich milosnikow tej marki!!! Szerokiej i bezpiecznej drogi!!!
sowiusz Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam wszystkich. Nazywam sie Adam i jestem w posiadaniu fajnego autka 1,9 (AFN) 110ps Pozdrawiam
Baca Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Cześc - Grzesiek z Kołobrzeg auto: a4 1,9 tdi 90km, silnik AHU
Gość NyPal Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 No hej ....w tytule napisz jakie miasto - fajnie będzie... Pozdrawiam.
Gość NyPal Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 no fajnie sie przywitałeś kolego....Witamy w klubie.
Gość NyPal Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 I my Ciebie witamy...spoty to podstawa- wspomnienia- bezcenne !!!!
Rekomendowane odpowiedzi