Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowicjusz - wątek powitalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Rafał(Białogard)

Mam wielką prośbę do klubowiczów audi o pomoc w rozwiązaniu problemu z nagrzewającą sie turbina wraz z kolektorem do czerwoności przy jeżdzie powyżej 100km/h dodam iz dzieje sie to na gazie i na benzynie.Samochód pali bez problemu,utrzymuje równe obroty,tylko czasem poszarpuje przy nagłym naciskaniu na pedał.Sprawdzałem układ wydechowy który jest drożny,szczelnośc interculera też prawidłowa.czytałem wczesniej problem innego klubowicza który był podobny w zachowaniu,można powiedziec ze identyczny.zachowanie turbiny mnie trochę dziwi bo jak dodaje gazu to turbo ładnie i równomiernie się wkręca,tylko jak popuszczam gaz to słychac wyrażne nie równomierna pracę turbo.zastanawiam się nad wymianą przepływomierza tylko nie wiem czy to pomoże bo wydawać nie potrzebnie pieniadze-sami wiecie jak to jest. Prosiłbym was o jakieś podpowiedzi w tym kierunku za które bede bardzo wdzięczny.Pozdrawiam Rafa

• Odpowiedzi 416 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cuber

29931

• PABLO

22468

• wrclaguna

21717

• Wihajster

19996

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jesli mialbym wybierac najpiekniejszy dzien w zyciu, wybralbym ten w ktorym kupilem sobie Audi...Artur, jestem z Myslenic, od roku podrozuje traktorkiem i WITAM wszystkich milosnikow tej marki!!! Szerokiej i bezpiecznej drogi!!!

Opublikowano

No hej ....w tytule napisz jakie miasto - fajnie będzie...

Pozdrawiam.

Opublikowano

no fajnie sie przywitałeś kolego....Witamy w klubie.

Opublikowano

I my Ciebie witamy...spoty to podstawa- wspomnienia- bezcenne !!!!