Norbi Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Czołem, czołem kolego. Witamy fana z fajowego miasta nadmorskiego :th:
Tony Halik Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam szanownych kolegów i koleżanki. Jestem nowym klubowiczem A4-KLUB. Bardzo podoba mie sie wasza stronka. Od niedawna jestem właścicielem A4 B6 2,5 TDI QUATRO z 2001 roku. Chcę troche w niej pozmieniać, a wasze porady i spoty na pewno mi w tym pomogą. Pozdrawiam.
angela Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witamy na forum...... Zapraszamy na spociki do Wawy.....
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witamy i zapraszamy do czynnego użytkowania forum
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witamy i zapraszamy do czynnego użytkowania forum Zapraszamy też na spociki warszawskie, a na pewno dowiesz się sporo na temat autka, które chcesz kupić jak i na co zwrócić uwagę przy zakupie.
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witamy i zapraszamy do czynnego użytkowania forum
rafis Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Czesc na imie mam Rafal mieszkam w Bydgoszczy, od tygodnia posiadam audi A4 1,6 101PS, 98rok, ktory sprowadzilem z Niemiec. Zarejestrowalem sie tutaj bo chcialbym uczestniczys w zyciu klubowym, jestem juz klubowiczem na www.meganecoupe.pl, gdyz to jest moj drugi samochod. Bywalem na bardzo wielu spotach, i mam nadzieje,ze tutaj bedzie podobnie. pozdrawiam :th:
Rekomendowane odpowiedzi