Piotrek1980 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam wszystkich pierwszy raz. Jestem Piotrek, mieszkam w Gdańsku. Właściciel A4-ki od niedawna. pozdrawiam
jaras-gt Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam wszystkich mieszkam od kilku lat w Uk , Wigan, w pl mieszkalem w Warszawie. od niedawna posiadam Audi A4 B6 z 2001r , 2.0 , zielony metalic. pozdrawiam
Virus_SZO Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam serdecznie jestem Virus posiadam od paru dni a4 2.5 tdi 150km w kombiku 1998r po dwuch bemkach zakupilem a4 na ktorej bylo logo a4.klub wiec i ja przystapie do tegoz klubu mam nadzieje ze zobaczmy sie na najblizszym spocie pozdrawiam wszystkich!!
audikrk_ Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów, jestem z Krakowa i aktualnie poszukuje B6 najlepiej w dieslu. Pozdrawiam Wszystkich.
jarko Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
jarko Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
Rekomendowane odpowiedzi