T-żółw Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyku Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Audi a4 1.9 TDI....Witam serdecznie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggrabaa Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 :> Śmigam A4 avant 1.9 TDI 131km w automacie . Mimo tego że ma spory apetyt na ON jest okay . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witamy Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasiek Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witam Kupiłem autko 2 dni temu, zobaczymy jak sie bedzie sprawowac, juz na wstepie musialem wymienic akumulator, prawa elektryczna szyba nie chodzi, el. szyberdach rowniez (ale to poczeka do wiesny ) zobaczymy jak autko sie bedzie sprawowac - generalnie podoba mi sie, ale zeby nie zapeszyc nie bede pisal ze jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Od prawie trzech tygodni ciesze sie z posiadania 1.8T w sedanie Witam i pozdrawiam wszytkich! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson.r Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Mam na imię Robert i od prawie roku smigam a4. Od tego czasu czytam forum od czasu do czasu (z ukrycia) . W koncu postanowieł ujawnić swoja obecność gdyż potrzebuje paru fachowych odpowiedzi których nie mogłem znaleść na forum i może sam w czymś też bede mógł pomóc. A za 3 miesiące zaczynam generalny przegląd i większe naprawy , więc będe częstym gościem na forum. Pozdrawiam wszystkich miłośników AUDI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witamy na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizni Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witam wszystkich. Jestem sympatykiem waszego forum juz od prawie roku... Czas na oficjalne "hello" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr. Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Jestem już od ponad roku wiernym czytelnikiem, w końcu postanowiłem się zarejestrować, Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 witamy w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecgi Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 CZEŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!! MAM NA IMIE JAREK (JARECGI) POSIADAM AUDI A4 B5 1.8 125 KM 96r. Jest to moje pierwsze audi i jestem bardzo zadowolony z decyzji kupna tego autka POZDRAWIA WSZYSTKICH :> :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witamy serdecznie kolegę z Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi