Gość rob Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 witamy i zapraszamy na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mody8 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 śmigam mój pierwszy audik a4 2001 (model 2002) 1.9TDI jestem w niebo wzięty że istnieje taka super stronka witam wszystkich szukam uczestników spotu ale z Katowic i okolic kiedy jest i gdzie pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxxx Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Cześć, Mam na imię Piotrek, swoją przygodę z rozpoczełem ok roku temu, posiadam obecnie 80 B4 1.9 TDI Avant. Przyszedł jednak czas na zmiany, po zmianie z Hondy Prelude na 90-konnego Diesla troszkę mało mi mocy... Poszukuje obecnie Audi S4 B5. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ber0 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 witam wszystkich na farum na imie mam Łukasz i juz za pare dni moze bede posiadaczem peknej audiczki A4 1.8T hehe musze sie tylko kilka rzeczy dowiedziec pozdrawiam ber0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam Macie jeszcze ten peron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerax Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Pozdrawiam serdecznie wszystkich Jestem pod dużym wrażeniem wiedzy , która jest dostępna na tym forum i za to wielkie :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 witamy w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer110 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Posiadam audi A4 1.9tdi 96r,mam auto od niedawna i jestem bardzo zadowolony.Mam nadzieje ze to forum pozwoli mi dowiedzieć sie duzo wiecej.pozdrawiam :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slonko Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam, Jestem z Łodzi, jeździłam audiczką z 1995r. z silnikiem 2,6 w benzynie. Niestety w wyniku wypadku poszła do kasacji. Obecnie szukam jej następcy. Najchętniej takiej samej Ponieważ nie mam doświadczeń z innymi wersjami poszukuję opinii użytkowników np quatro czy z silnikiem diesla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas63 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam wszystkich. Jestem użytkownikiem passata b4. Być może w przyszłości (nieokreślonej i jak finanse pozwolą) będę użytkownikiem a4, bo bardzo spodobał mi się ten samochód - no i jest z grupy VAG Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokatanski Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam serdecznie, jestem z Krakowa i raczej wolę auta ze Szwecji niż z Niemiec. Jeśli chodzi o te ostatnie, to Audi doceniam z nienaganną technikę, która przywodzi na myśl produkty ze Skandynawii (wiem, jestem wielkim fanem aut z krainy śniegu) Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi