norbi3000 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam wszystkich klubowiczów, mam na imię Norbert posiadam Audi A4 B6 1.9TDI 130 KM z 2001 roku. Pozdrawiam !!!
wujekkrk Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam jestem Marcin mam 21 lat aktualnie posiadam inna marke jak audi ale to sie ma zmienic .
wit.s Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Norbi. Serwus. Tarnów i Chłopaki z Dąbrowy już się cieszą
tomek0710 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam wszytskich, na razie jeżdżę 80 B3 1990r 1.8s ale zamierzam się na zakup A4 B6 1.9 TDI ewentualnie A6 także z silnikiem 1.9 TDI
SpooookY Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam Z dniem 21 grudnia dołaczyłem do zaszczytnego klubu Audi A4 i jest to najlepszy prezent gwiazdkowy jaki można sobie wymarzyć... Jestem Sebastian mieszkam w Świerklanach jest to 8 km od centrum Rybnika na Ślasku Zapewne należe do najmlodszych uzytkownikow tego wlasnie auta bo mam 18 lat i prawo jazdy od października 07r. ... w tym momecie pewnie myślicie ze jestem rozpieszczonym bachorem ale zdziwie was bo na wiekszą cześć zarobilem sam pracując i ucząc sie w technikum ... kilka słow o moim model : B5 rok produkcji: 11/98 r. pierwsza rejstracja: 01/00 r. silniczek: 1.6 benza przebieg: 110 tys wyposażenie: elektryka z przodu, climatronik, przeciwmgłowe, radio CD, reszta standardowo Samochod kupilem z niemiec: obejrzałem go z kazdej strony jest bezwypadkowy ale ma 4 wgniecenia na dachu prawdopodobnie ktos bagaznikiem dachowym przywalił , ksiazka serwisowa - przebieg sie zgadza sam sobie go przywiozłem i wyszło mnie 5100 EURO jestem bardzo zadowolony bo jezdzi malina :] w najblizszym czasie ( moze do konca roku sie uda ) mam zamiar wymienić: - przednie lampy na angel eyes - radio CB - jakis maly sprzecik car audio Pozdrawiam
malik Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Siemano! Zmieniaj na Audi! Nie będziesz żałował. No chyba że jeździsz Lambo No ale to też Audi
Gość rob Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 witamy na forum i zapraszamy na spoty
malik Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Siemano! 2.5 spoko silniczek! Też mam taki
malik Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Siemano! Wpadnij kiedyś na spot do wawy. Daleko nie masz.
Rekomendowane odpowiedzi