Rams Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam Mam na imię Daniel, pochodzę z niewielkiego miasteczka Stróża i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 1.9TDI 2003. Audika posiadam już rok i jestem bardzo zadowolony z samochodu, wcześniej posiadałem Lancie Delte 1.8. Pozdrawiam wszystkich
feloniak Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Cześć , mam na imię Leszek i zaczynam zabawę z Audi A4. Wybrałem B6 Avant 1.9TDI (131KM). Mam nadzieję, że w razie jakichś problemów znajdę tu fachową pomoc. Jeszcze raz Witam i pozdrawiam..... :>
dwazerot Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 witam wszystkich .nosze sie z zamiarem kupna a4 2.0 t od razu chce poddacx je tuningowi na poczatek dolot wydech i czip potem wieksze turbo i cooler wtryski czy ten model ma potencjał na ok 350 km czy da radę i sie nie rozpadnie >>??? obecnie jezdze bmw 330 ale czas na audiczke .dodam ze nie stac mnie na utrzmanie s czy rs 4 dużo jeżdzę . zawszystkie porady z góry dziękuje na co w przypadku audi zwracac uwage przy zakupie?? aaa i która skrzynia ma zmiane biegówe w kierownicy multi czy tip tronic????
Rekomendowane odpowiedzi