schiller Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 witamy w klubie kolejna osobę z Dobrodzienia. i jesli jestes w PL to zapraszamy na spociki do OP
P@włok Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witam Od dwóch dni jestem posiadaczem B5 2,6 V6 z 1995r. Jest to moje pierwsze Audi i jak na razie jestem zachwycony. Myślę że znajdę tu wiele ciekawych artykułów i poznam fajnych ludzi. pozdrawiam
andrekk25 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witam jestem Andrzej, od ponad tygodnia jestem posiadaczem A4. Jest to moje pierwsze auto 1.8 benzyna.
pablohasan Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Czesc Od tygodnia jestem szczesliwy posiadaczem Audi A4 Avant B5 [AJM] z 2000r (1 rej. 2001) przebieg 182 000. Wlasnie wlalem Castrol EDGE i wymienilem filtr oleju. Poprzedni wlasciciel wymienil caly rozrzad, klocki hamulcowe (3000 km temu), przednie wachacze. Za jakis czas biore sie za pozostale filtry oraz plyny. CO moge napisac.... Jezdzilem astra ucilalem troche gorsza i postanowilem zmienic autko. Przejechalem sie Focusem, Oktavia, Vectra, Fabia i postawilem na Focusa.... Brat kupil Audi A4 B5 Avant z 1997r i od tej pory jestem mu b. wdzieczny Jak do niego wsiadlem to poczulem to cos do "4 krozkow" i wiedzialem ,ze to musi byc audi.... Narazie skupial sie do czytania forum i czerpania wiedzy oraz doswiadczenia kolegow z pieszczenia "niuni" (cytuje. bo widzialem ,ze tak nazywacie swoje autka nie chce plagiatu, a mam nadzieje ze swoim zachowanie zasluze na to bym i ja mogl ja tak nazywac ... ). Jak zmadrzeje to mam nadzieje, ze nie bede zadawal glupich pytan..
Gość osetti Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witamy Cię ! Dobry wybór jeśli chodzi o zakup A4 Nie martw się, jesteśmy tu po to, żeby się wspierać i sobie pomagać! Zapraszamy do aktywnego uczestniczenia na forum i oczywiście czynnego zaangażowania w spoty! Pozdrawiam Osa
Gość osetti Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witam witam! Widzę, że ten sam silniczek co u mnie, tyle, że u mnie już sekwencja wrzucona. Świetny wybór Zapraszam Cię w imieniu Klubu do uczestnictwa na forum oraz spotach pozdrawiam serdecznie Osa
Gość osetti Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Cześć Kolego! Jeśli chodzi o artykuły to takowych u nas nie brak - zapraszam do zapozniania się z nimi, natomiast co do fajnych ludzi to u nas tylko tacy pozdrawiam Osa
schiller Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 witamy w klubie i serdecznie zapraszamy na spociki do OP
Kaśka Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam na forum A4. Dokonałeś najlepszego wyboru jakiego mogłeś
lukaszr Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
kaczorek3003 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam wszystkich klubowiczów A4 klub. Posiadam Audiczke 1.9 TDI 110 koników. Jestem z Lubina (dolnośląskie) chętnie poznałbym wszytstkich miłośników tego autka ale raczej to nie możliwe. Mam pewna wiedzę na temat autek jeśli będę potrafił pomóc na pewno to zrobię! Jeszcze raz wszystkich bardzo gorąco pozdrawiam !
Krzysiek_Z Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Mam na imię Krzysiek i jestem z Tych (Tychów). Jestem w trakcie poszukiwań właśnie A4. Niestety nie do końca jestem zdecydowany co do silnika, chociaż pierwsze "podchody" już poczyniłem Bardzo liczę na Waszą pomoc i życzę wszystkim posiadaczom jak najmniejszej ilości awarii
lukaszr Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
kry2503 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam wszystkich, na razie fabia 1.9 TDI 101 PS 2001r pierwszy właściciel, ale mam nadzieje to zmienić, może z waszą pomocą na A4 1.9 TDI 130 PS 2001-2002. Może ktoś z forumowiczów jest zainteresowany sprzedażą a najlepiej zamianą, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi