antonio Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 witam na forum A4-klub.pl Zapraszam do czynnego udziału w życiu Forum jak również do uczestnictwa w spotach i zlotach http://www.a4-klub.pl/smf/zlociki_i_spociki-b2.0/
gtkarol Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 witam witam szukam informacji na temat A4 mam nadzieje ze u Was znajde wszyskie interesujace mnie tematy... pozdrawiam
laskowski Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam, mam nadzieje ze znajdę tu dużo ciekawych informacji i będzie się nam dobrze współpracować . pozdro
grucha177 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Szukam informacji na temat A4, poniewaz przymierzam sie do zakupu tego auta, wiec jestem. Mam nadzieje, ze znajde TUTAJ wyczerpujace informacje.
krychu30 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam wszystkich, Obecnie posiadam Audi 80 b4 2.0ABT+LPG (przebieg 480tys. km), ale szukam jakieś A4 b6 więc mam nadzieje że niedługo będę taką jeździł. POZDRAWIAM
Rekomendowane odpowiedzi