Gość bibon Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 My Ciebie też pozdrawiamy, gratulujemy zakupu i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa na forum pozdrawiam Osa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian_P Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam. Jestem Marian z Janowa Lubelskiego. Posiadam samochód marki Audi A4 z silnikiem AJM. 1.9 TDI 115 KM z 2001 r. Z wielkim zainteresowaniem przeczytałem posty napisane przez użytkowników tego forum. Dużo się z nich nauczyłem za co wszystkim bardzo dziękuję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragnars Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam wszystkich użytkowników A4 też jest posiadaczem auta tej marki i tego modelu na forum jest wiele ciekawych rzeczy dotyczacych mojego auta dlatego postanowiłem się zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 witaj :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams12 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam wszystkich forumowiczów. Od dwoch dni jestem właścicielem Audi A4 1.8 rocznik 1998 przebieg 104194km. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madey82 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Hej, od niedawna jestem posiadaczem A4 Avanta. Jesli uda mi sie znalezc jakis klubowiczow w nieduzej odleglosci chetnie przyjade na jakis mini spotkanie. Pozdrawiam serdecznie. Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 witamy na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 witamy w szeregach pds. ten przebieg to cos z kosmosu ale nie mówie nie, perełki sie zdarzają - koniec OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 strzałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrzysiek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam serdecznie szanowne grono forum . Od 2 lat jeżdże samochodami marki audi i tak już chyba pozostanie . Najpierw było to B4 teraz jest A4 oczywiscie oba modele w TDI. Jak juz raz sie usłyszy ten dzwiek i przejedzie sie autem z tym motorem to nieprędko sie go zamieni na coś innego :>. Na forum a4-klub trafiłem przypadkiem przegladajac internet odnośnie marki Audi, najpierw czytałem, przeglądałem a teraz przyszła pora na rejestracje. Narazie kłopotów z autkiem nie mam żadnych, chodzi jak przysłowiowy "zegareczek" ale kto wie może mu sie kiedys odwidzi. Jeśli by mu sie coś takiego przytrafiło to wiem z przeczytanych postów ze napewno znajde tu fachową pomoc. Znam się troszke i na mechanice i na lakiernictwie tak że jak coś to oferuje i swoją pomoc np. w dziedzinie zakupu swojego wymarzonego autka. Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam kolege na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witaj Krzysiek na forum , Zapraszam w takim razie na spoty Krakowskie wiecej w wiadomym dziale! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxyx Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam wszystkich użytkowników A4-ek bardzo serdecznie. Mam nadzieję na to iż będę tu stałym bywalcem ... Wszelkie pytania odnośnie mojego pojazdu bardzo mile widziane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 tez mamy taką nadzieje witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babucha Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 cześć koledzy mam pytanko czy doA4 mogę założyć opony o roz.205/65R15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Siemka Zapraszamy do czynnego udziału w forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi