krystek416 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Śmigam A4-ką z 95 1.9TDI ma tylko 90 koników a może aż tyle.pozdrowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martines-76 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam wszystkich serdecznie. Od dzisiaj jestem szczęśliwym (ciekawe jak długo :>) posiadaczem Audi A4 B5. Autko w kombi 1,9 TDI AVG 110KM model 2000 ale rocznikowo 99. Pozdrawiam Martines Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NyPal Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 witaj na forum A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NyPal Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 witamy nowego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinks Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 powitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinks Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 powitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_BB Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam wszystkich miłośników i posiadaczy A4. Mam na imie Olek. Moja A4 jest z najbiedniejszym silniczkiem 1,6 ADP . Auto zagazowane o dwóch lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 WItaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremar Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam.Jestem Gremar z Łodzi.Jeżdżę A4 od roku.Uszanowanko dla forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobaczeQ Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam wszystkich posiadaczy Audi Od niedawna sam mam :> Zycze duzo kilometrow i malo mandatow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 witamy na forum fotki wrzuć do odpowiedniego działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
transporter735 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam wszsytkich posiadaczy A4. Ja osobiście niedawno nabyłem B5 i to jest to. Na codzień mam doczynienia z różnymi markami bo pracuje jako mechanik samochodowy. Ale dla mnie Audi to jest właściwy samochód na domowym parkingu. Myśle że wszyscy posiadacze tych aut wiedzą w czym rzecz. Pozdrawiam i jeśli mi ktoś może powiedzieć jak zamieścić fotke do profilu to będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witamy na forum a kolega to skąd ? ( miasto , województwo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi