Szuder Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witaj w klubie... Zapraszamy do aktywnego udziału w zyciu klubu... :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw59 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 :hi:Witam Pozdrawiam Tych co jeżdżą A 4 - kami i tych co będą jeździć i Tych którzy jeszcze nie jeżdżą!!! Warto mieć takie cacuszko i nim się poruszać!!! Naprawde sama przyjemność!!! Zaczynałem kiedyś od Fiata 126p. Nie urażając i obrażając nikogo bo przecież jeździłem "maluchem" to nie samochód ani nawet przyrząd do jeżdżenia, to po prostu troche złomu na gumowych kołach. Pozdrawiam Wszystkich i myślę że nikogo nie obraziłem, a jeżeli tak to bardzo ale to bardzo przepraszam. Przyjemnego śmigania po "czarnych ścieżkach" Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bibon Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witamy Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa w życiu forumowo-klubowym oraz na spoty. Info: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23920.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witamy na forum i zapraszamy na spoty lokalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 witaj w klubie... zapraszamy do udziału w spotach w swoim regionie... :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras76 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Jeżdżę sobie A4 1.9 (AHH) 2000 r., trochę latek już ma, ale dalej wzbudza zazdrość wśród znajomych :> Dzięki tym forum dowiedziałem się paru ciekawych rozwiązań i z góry Wszystkim pomocnym duszom dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 witamy i zapraszamy na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas2004 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 jak tak mozna forumowiczow wyrzucac??? jak byscie uproscili pisanie postow to by wiecej osob cos nastukalo .pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 witamy jak byscie uproscili pisanie postow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witamy serdecznie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witaj na forum Zaglądnij na wątki spotów w swoim regionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Hej Marek Witamy Cię Zapraszamy do wątku "spoty częstochowskie", wpadnij w niedzielę pod OBI, więcej info w wątku! pozdrawiamy osa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajlonna Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Szanowni czytelnicy forum nazywam sie Iwona, moje auto to A4; koniec 1996 roku bylo datą produkcji mojego cudeńka. Śilniczek 1.6 benzynka dobrze się sprawuje, tyle że benzyna moglaby byc tańsza... Klimatronika nie miałam możliwości przetestowania w warunkach extramalnych ze względu na kupno samochodu w październiku Czarna tylna maska i przetarty prawy policzek (nie za mojej kadencji) to nasz znak szczególny (póki nie pojedziemy po nowy lakier) Podsumowując, kupno mojego granatowego bączką spełniło moje jedno z ważniejszych marzeń. Pozdrawiam Iwona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 witam kolejną kobietę na forum pozdrawiam Cię serdecznie i zaparszam do aktywnego uczestnictwa na forum. zajrzyj do wątku "spociki i zlociki" i odwiedź klubowiczów na spocie Osa Wrzuć fotki audiczki do działu "Moja A4" :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajeno Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Swoje A4 Avant 1,9 tdi kupiłem w sierpniu 2007 roku, wcześniej miałem w 1998 roku moją pierwszą 80 w Stanach za całe 1950 dolców:) i od tej pory jestem zagorzałym miłośnikiem marki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thepawlo Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Moją A4 Avant 1,9 tdi kupiłem 3 miesiące temu. Moim pierwszym autkiem była Audi 100 Quattro 2.2 Turbo i od tamtej pory jestem gorącym zwolennikiem czterech kółek na atrapie. Po kilku latach znów wróciłem do tej marki i chyba już pozostanę. Pozdrowiam wszystkich. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 witamy pasjonata i zapraszamy na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gobo007 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam Wszystkich Forumowiczow, Z przyjemnoscia zarejestrowalem sie na Forum wielbicieli autka, ktorego i ja tez stalem sie wlascicielem: Audi A4, B5 1.8 z automatyczna skrzynia biegow. Mimo,ze autko nie jest tak wielkie i komfortowe jak poprzednie, ktorym dosc dlugo jezdzilem (Ford Scorpio Wieloryb) i troszke biedniejszy jesli chodzi o wyposazenie to mysle, ze sprawi mi przynajmniej tyle samo radosci z jazdy i posiadania co poprzednie. Pozdrawiam cieplo Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 WItamy Cię Piotrek MIło nam, że się zarejestrowałeś i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa na forum A4 Zajrzyj do działu "spociki i zlociki" i odwiedź Klubowiczów na spocie :th: Osa pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam i zapraszam do czynnego udziału na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi