pawcio_mlody Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Witam wszystkich właśnie przesiadłem się z b4 na a4 mam nadzieje że będzie równie ciekawie!
littlemaly Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Witam wszystkich. Jeszcze nie mam audiczki, ale kupuje. Chce sie dowiedzieć o mocnych i mocniejszych stronach tego samochodu.
Gość osetti Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Witamy na forum A4 Osa pozdrawia
Gość osetti Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Witamy na forum A4 Osa pozdrawia
Lakee Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Cześć Wszystkim, aktualnie noszę się z zakupem Audi A4. Pomyślałem że dołączę do forum jako że mi się podobają te samochody, a chętnie poznam opinie o tym jakie modele i silniki warte są uwagi. Mam nadzieję że wyczytam wiele wartościowych informacji i zadam wiele ciekawych pytań :-) Pozdrawiam serdecznie, Marcin
KERCZI Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Witaj na pokladzie. Powodzenia w szukaniu.
Rekomendowane odpowiedzi