marcin j Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witam kolege i jego autko z silniczkiem jak u mnie .
marcin j Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Czescm, wal tematy, czytaj watki, na odwrot. pozdrawiam. to nie problem
Hasan Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Stałem się posiadaczem A4 1.9 tdi 130 KM avant 2004. Jest to moje pierwsze audi a tym bardziej diesel. Zanim zakupiłem (niunie) swą, spędziłem kilkadziesiąt godziny czytając właśnie to forum (uważam za nr 1), dzięki temu zapewne zakup okazał sie bardziej trafny. Mam nadzieje że dzięki wam użytkowanie a4 okaże jeszcze bardziej przyjemne. pozdrawiam całe forum Hasan
Icemark Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Dokładnie tydzień temu zakupiłem Audi A4 B5 ADR 1.8 125KM z 1996 roku. Przed zakupem autka przeglądałem wskazówki i porady właśnie na tej stronie, dlatego postanowiłem przystąpić do A4-Klub. Mam nadzieję, że autko będzie mi służyć bezawaryjnie przez najbliższe kilka lat.
jacek_bial Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Jeszcze raz witam serdecznie wszystkich "klubowiczów". Mieszkam w Białymstoku, mam 33 lata i od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem A4 AVANT, rok prod.:04/2002; 1.9 TDI 131 PSI (160 PSI po tuningu - mam jakieś wykresy po całej operacji, ale nie potrafię ich poprawnie zinterpretować). Dzięki temu forum wymieniłem dzisiaj żarówkę bez szkody dla własnych palców i autka Zamieszczane tutaj informacje noszą często znamiona bardzo profesjonalnych, dlatego postanowiłem się "dołączyć" - oczywiście na początku w celu pobierania wiadomości a w dalszym czasie dzielenia się swoimi. Do zobaczenia i "przeczytania" na FORUM :th:
Gość osetti Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Cześć Kolego serdecznie witamy Cię na forum! Bądź z nami! i zajrzyj też do działu "zlociki i spociki" pozdrawiam osa
Grzesiek234 Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Cześć!!! Witam wszystkich Jestem tu nowy i nie mam jeszcze swojej A4 ale od jakiegoś miesiąca próbuje kupić model B5 z 2000r, niestety nie jest to łatwe, wszystkie obejżane egzemplaże albo mają jakieś wady (malowane,blachy dziwnie nie pasują do siebie, wnętrze zniszczone) albo sprzedawca zaczyna coś mięszać na wieść że chce autko sprawdzić w serwisie. Może ktoś ma jakieś rady na co zwracać uwagę przy zakupie to będe wdzieczny. pozdrawiam Grzesiek
wiki Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 na początku witamy a pytania w odpowiednich działach proszę
pasikonik7 Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Właśnie kuppiłem A4 1,9 TDI we Włoszech. Autko w fajnym stanie .To moje pierwsze Audi. Narazie SUPER TACZKA
Gość osetti Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 witamy Cie serdecznie na forum zapraszamy do aktywnego uczestnictwa w nim oraz do odwiedzenia działu "zlociki i spociki" pozdrawiam osa
Rekomendowane odpowiedzi