Flyer Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Witamy i zapraszamy na spoty trójmiejskie
dawid2580 Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Mam audi od roku i mam kilka problemow.Mysle ze tutaj znajde pomoc...
MaQ_WWA Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Siemanko nazywam sie Artek jestem z Warszawy jeżdże moją A4 2.8Q od 1,5 roku i rozglądam sie właśnie za B5 S4 mam nadzieje ze mi trochę pomożecie :> :> :>
peakperformance Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Witam,jestem z Krakowa i jestem świeżutkim posiadaczem a4 1,9 tdi 115km avant.Dotychczas jeździłm b4 avant i mi tak zostało....poprostu AUDI to jest TO!!!! Mam prośbę do klubowiczów,nie mam instrukcji obsługi,więc nie wiem co oznacza symbol na desce,mianowicie: żółte kołko a w środku wpisany trójkąt.Zaświeciło mi się dotychczas 2 razy przy ok 3-3,5tyś obrotów przy zmianie biegów.Na luzie gdy mu przygazuje to nic nie świeci.Mój brat ma taka tylko z 96 roku i tam w instrukcji nie ma takiego symbolu.Prosze zatem o pomoc. Pozdrawiam
marcin j Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Witam ten trojkat to ASR, zapobiega poslizgowi kol,np podczas zimy szuka lepszej przyczepnosci ( to tak po krotce).[br]Dopisany: 11 Marzec 2008, 01:23 _________________________________________________szukaj na forum szerszych wypowiedzi , pozdr.
rex Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Witamy serdecznie i zapraszamy na Spoty Krakowskie Co niedziele o 17 na ostatnim piętrze Galerii Kazimierz. Więcej info w dziale spociki
Cuber Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Witamy kolejnego posiadacza AUDI z Grodu Kraka, tak jak napisał kolega REX zapraszamy na spoty :th:
Rekomendowane odpowiedzi