waldikrk Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Witam wszystkich ,,,,Waldi z Krakowa Pozdrawiam wszystkich właściecieli AUDI WADLI :th: [kolego w tym dziale sie tylko witamy. swoje pytania zadawaj w odpowiednich] - schilller
laktus Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 witam, Zamierzam kupic a4 , mam nadzieje ze informacje na forum i wy pomozecie wybrac mi cos fajnego pozdrawiam
seebeg Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Witam wszystkich pieknie. Jestem zainteresowany kupnem A4 1.9 TDi avant 96'-97', stąd moja obecnośc tutaj. Mam nadzieję, że uda mi się przekonac do tego auta i zdobyć informacje, które utwierdzą mnie w przkonaniu, że polowanie na inne auta jest bez sensu. Pozdrawiam wszystkich.
belza797 Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Witam serdecznie, Mam nadzieje ze na tym forum znajde wiele odpowiedzi na ogrom moich pytan:))) Pozdrawiam
Mad_MAX Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Witamy Ales sie kolego rozpisal , normalnie :notworthy: Jak bys napisal skad przybywasz bylo by milo
rex Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Hejka. Wpadaj na Spota Krakowskiego Co niedzielę, godzina 17, parking na ostatnim piętrze Galerii Kazimierz :th:
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Zapoznaj się także z wątkiem dotyczących spotkań w Twoim regionie :th:
lukaszr Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Zapoznaj się także z wątkiem dotyczących spotkań w Twoim regionie :th:
Rekomendowane odpowiedzi