adrian_wawa Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 witam wszystkich, Jestem szczęśliwym posiadaczem A4 sprowadzonej z Niemiec. Samochodzik jest "wyposażony" w multitronica i ma przejechane 167kkm i jak do tej pory fajnie jeździ Mam nadzieję, że w razie problemów pomożecie koledzy Pozdrawiam
rudek 13 Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Mam na imię Radek mieszkam w Grodzisku Mazowiecki i śmigam anglikem przerobinym na polaka . Audi a4 b5 2,8 avant .Pozdrawiam
slaweq Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Witaj na Forum Powodzenia przy zakupie furki :th:
malik Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Heja, wpadaj na spota. Więcej info tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/mazowieckie/spociki_warszawskie_wtorek_godz1900_fort_wola_ul_polczynska_4-t45.0.html
beata Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Witam serdecznie wszystkich użytkowników.
Gość rob Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 siema, tutaj się witamy fotki w innym dziale, proszę uzupełnić profil
lukaszr Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
muras Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Witam, jestem z Warszawy. Nie posiadam jeszcze Audi, ale jestem zainteresowany kupnem A4 B7. Liczę na pomoc
Lukas Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Witam To jak juz Kupisz to B7 a nawet przed zakupem zapraszam na spota
Gość rob Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 witamy V6 na forum zapraszamy na spoty klubu
DERIC Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Cześć! Tak... marzyłem o Audi. Długo... Myślałem że mnie nie będzie nigdy stać. W 2000 r poszczęściło mi się i kupiłem nowego Golfa 4. To było spełnienie pierwszego megamarzenia samochodowego:) Fajne auto, choć gołe (promocja 43 tys) sprawiło mi przez 4 lata wiele radości. Granatowe... Potem służbowa Fabia (nie narzekałem, wdzięczny samochód) ale brak był perspektyw chociaż na Oktavkę, a zakup prywatnego auta był w tym momencie "ekonomicznie nieuzasadniony" No i stało się nagle - rzuciłem prace najemną w obliczu pojawienia się szansy otwarcia własnego kieratu (nie żałuję). No i pojawił sie świetny pretekst by nabyć auto reprezentacyjne dla "szefa" - od razu wiedziałem jaka marka Po kilku miesiącach poszukiwań, obejrzeniu dziesiątek samochodów "w idealnym stanie", "igła" , "nic nie stuka nic nie puka", itp... trafiłem w końcu na odpowiedni egzemplarz. A więc A4, 05.2005, prawdziwy (rzadkość) przebieg 78 tys., granat (nomen omen), kombi, i ... zakochałem się. Nie jest to wypasiony egzemplarz z chromami, ksenonami czy S-Line ale... nie jest najgorzej wyposażony, lista dodatków raczej ku praktyce niż luksusowi, ale jest OK! To tyle na dziś - mam nadzieję że znajdę tu ciekawe porady odnośnie samogrzebania przy aucie (uwielbiam) jak i wskazówki gdzie i co dobrze i korzystnie zrobić i nabyć. Na pewno odwdzięczę się także zdobytym doświadczeniem. POZDRO:)
Gość trueogre Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 na forum, podjedź przed zakupem na spota, poogladasz, zasięgniesz informacji, nie popełnisz błędów innych :naughty:
Gość trueogre Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 na forum, zapraszamy do czynnego udziału w życiu klubowym
Lukas Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 no prosze jakie długie powitanie WItam i zapraszam do aktywnego działania
Rekomendowane odpowiedzi