wit.s Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Norrrrrrrrrrrrmalnie niezła grupa Was tam w tej Angoliiiiiii Witaj Kolego!
Buuuuuuibek Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Chciałbym sie przywitać Od tygodnia stałem sie posiadaczem Audi A4-mam nadzieje ze tym szczęsliwym . Oczywiście kilka drobnych rzeczy do zrobirnia-ale mysle ze przy pomocy kolegów z forum sobie poradzę pozdrawiam wszystkich
Carmelo1 Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Witam wszystkich nabylem piekne a4 1.9tdi 110okonikow dla mnie cos bajecznego piekan jazda plynosc lekosc elegancjia na ulicach :th:
Gość NyPal Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Witamy na forum ... Znam Głogów moze sie kiedys zobaczymy- czas pokaże!
marcin j Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Witam, to jest wątek przywitań.Jeżeli masz problem, załóż temat w odpowiednim dziale, jeżeli nie ma już podobnego na forum ( użyj opcji szukaj, aby to sprawdzić).Dobrze by było, gdybyś używał znaków interpunkcyjnych, bo strasznie żle się czyta takie posty. Pozdrawiam
poziek Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Witamy na forum i zapraszamy do czynnego udziału
poziek Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Witamy na forum Zapraszam na spociki warszawskie :th:
Rekomendowane odpowiedzi