LP Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Planuję zakup A4 z 2003 r *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
czajagks Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Witam forumowiczów *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
mietek883 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Jestem od niedawna posiadaczem Audi A4 B5 *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
zibun Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Witam wszystkich Byłem posiadaczem Audi S2 teraz mam zamiar kupić Audi A4 2.8 Quattro. miedzy innymi zarejstrowałem się aby dowiedzieć się coś więcej przed kupnę tego model na co zwracać uwage.... I oczywiście temat tuningu *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
mp25 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Witam wszystkich jestem posiadaczem Audi A4 2009r. Białystok *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
Rekomendowane odpowiedzi