nike21 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
wojtekce Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Witamy i zapraszamy jak już kupisz http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_bielska_bialej_i_okolickazda_sroda_godz1800_naleze_przy_grillu-t94687.0.html
nike21 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
hideen22 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 :evil:Siemanko wszystkim :evil:Mam na imie Kamil mam 22 lata;)niedawno zakupiłem własnie swoja Anulke 4 :)2.8 quttro bez gazu metalizowana perła...Podoba mi sie ten kolor;)hehee chodzi tez całkiem nieźle,tylko ciezko obrócić ja w bok ale daje rade...no i troche na poczatku mnie spalanie przerażało no ale sie przyzwyczaiłem już,lubie sie scigać...a więc jeżlei ktos ma ochote to zapraszam.....no tylko w miare równym autkiem a nie jak ktos powie ze chce sie ścigać jakaś a8 z 300 konnym silnikiem:)ale moze byc dobra zabawa.....pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi