Gość trueogre Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witamy i zapraszamy do wypowiadania się na forum
Zecer Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam serdecznie jestem z Olkusza . Mam Audi A4 - 2.5 AFB od kilku miesięcy ale przejechałem dopiero ok 100km /brak czasu a praca w domu/. Rozpoczynam od czytania tego forum i widze , ze to prawdziwa kopalnia wiedzy. Pozdrawiam wszystkich i proszę o wyrozumiałość , gdy padną z mojej strony pytania .
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 WItamy na forum jak bedziesz miał chwile czasu to zapraszamy na spoty Krakowskie co Niedziele :th:
GOMELA Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jestem użytkownikiem Audi A4 avant rocznik 1996 z motorkiem 1,9TDI Pozdrawiam wszystkich użytkowników w Lublinie i w całej Polsce!!!
vlea Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam serdecznie mam na imię Agnieszka jestem właścicielką pięknej Audi A4 rocznik 1995r.na reszcie się nie znam więc trudno mi cokolwiek powiedzieć Pozdrawiam wszystkich Puławian i właścicieli tego pięknego autka.
Musashi Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witaj! zapraszamy do uczestnictwa w spotach.
mcm Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 witamy, zapraszamy do aktywności w klubie
adinho16 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Siemanko Mam nadzieje na miłą współprace z innymi userami )
Rekomendowane odpowiedzi