angela Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witamy na forum I zapraszamy na spociki w Twoim regionie.......
Cuber Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witaj na forum , zapraszamy do czyynego udzialu w nim :th:
Musashi Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witamy zapraszamy do czestego odwiedzania forum :th:
rutkap Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Gorąco witam wszystkich posiadaczy AUDI i innych pojazdów, a także niezmotoryzowanych Moje auto to Audi Avant 1.9 TDI 115km 2004r. Autko przyprowadziłem sobie sam z miejsca gdzie powstają i rodzą się nowe Audiczki - czyli Ingolstadt w Bawarii Na wyposażeniu mam m.in. NAVI, climatronic 2 strefowy, aluminiowe felgi, elektryczne szyby, elektryczne lusterka, fabryczny zestaw głośnomówiący z uniwersalną podstawką na telefon - do ktorego niestety nie mam przejściwki na telefon Pozdrawiam
mcm Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witamy na forum i czekamy na fotki z opisu wynika że fajne autko :th:
Gość rob 77 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 witam wszystkich :hi: posiadaczy audi i nie tylko : :> pozdrawiam wszystkich klubowiczow :th: :th:licze na pomoc i rozwianie watpliwosci ...jeszcze raz pozdro :hi: :hi:i szacunek coz moge napisac kupilem audi a4 1.8 T quatro 1997r mam tylko fotki bo nie ma mnie w kraju mam nadzieje ze 180 ps daje rade i bedzie radosc z jazdy a narazie ogladam fotki i w czerwcu lece do polski
SIWER Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam.chcialbym dowiedziec sie o audi a4 jakis ciekawych info poniewaz zamierzam go kupic
mcm Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 czytaj posty na forum tu jest prawie wszystko opcja szukaj :th:
lexpar Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witamy i zapraszamy na wtorkowe spoty. Tam się dużo dowiesz o swojej niuni :th:
gsg7dl Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam wszystkich.Mam na Imie Artur, mieszkam w Tychach i od kilku lat jeżdżę autami ze "stajni" VW z silnikami diesla. Był Golf 2, Passat B4, B5, Audi 80 i od 2 lat A4. Z zawodu jestem elektronikiem i wcześniej prowadziłem servis elektryki i elektroniki samochodowej - więc zagadnienia te nie są mi obce. Chetnie pomogę. Pozdrawiam Artur
dawid88góri Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 witam was wszystkich, nie dawno zakupilem audi A4 2.5tdi, oczywiscie to nie moje jedyne autko, licze na pomoc i na odpoiwiedzi w moich problemach, ja tez bede sie starał w miare mozliwosci odpisywac i pisac na forum, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi