ikar33 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witam wszystkich klubowiczów Audi A4 Klub Polska mam na imię Roman i jak większość klubowiczów od roku jestem posiadaczem audi a4 w wersji silnikowej 1,6 ;101 kM rok prod.96 ponadto jak każdy facet interesuje się motoryzacją tyle że w większym stopniu. Jestem bardzo zadowolony z pomysłu utworzenia takiej strony WWW i tu należą się podziękowania autorom tego pomysłu ,gdzie właściciele pojazdów, w tym przypadku głównie chodzi o audi A4, mogą podzielić się informacjami na temat eksplatacji czy nawet służyć fachową radą pozostałym posiadaczom tegoż auta. Życzę wszystkim klubowiczom Audi A4 Wesołych Świat Wielkanocnych oraz smacznego jajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witamy klejne 1,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witamy w klubie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorni Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flakon Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 witam wszystkich. jestem zwolennikiem niemieskiej jakosci.byl golf,passat a teraz cztery kolka 1.9 110hp. po pol roku jezdzenia a4 stwierdzam ze robi robote.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No, cześć falkon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 witamy w klubie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witka kolego flakon, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 witamy na pokladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siumek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Cześć nazywam się Piotr Surmacz pochodze z województwa Lubelskiego posiadam Audi A4 1.8 rok produkci 1995r. Jestem nowy i mam nadzieje że będziecie mi pomagać w moich problemach z samochodem . Gorąco wszystkich POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iceman Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 witamy na pokladzie nastepnego posiadacza A4!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebrokski Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Michał Jarosiński z Częstochowy] --> Posiadam A4 1.9 TDI 90km 2000r. AHU Kulture i szczere chęci mam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 witaj na pokladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrog Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 witam kolege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ughi Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi