redbull Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Hej.. Witam wszystkich kolegów i koleżanki (o ile są ). Specyfikacji auta na razie nie podam, bo wlasnie jestem w trakcie oczekiwania na sygnał z Niemiec, czy cos zostalo znalezione Pozdrawiam wszystkich!
Reggi Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witamy Zapraszamy na spoty Warszawskie ...wtorek ..ostatnie piętro parakingu na Promenadzie :th:
szachu71 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam wszystkich uzytkownikow, jestem z Wrocławia i przymierzam sie wlasnie do zmiany fury a wybranka jest wlasnie A4 tdi ^^ pozdrawiam
Eyesmon Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam wszystkich - od dawna śledzę forum ale jakoś nie było okazji zostać użytkownikiem. Teraz nadrabiam zaległości pozdrawiam wszystkich A4-maniaków (w szczególności napędu Q
perman Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Jestem posiadaczem A4 1.6 95r. To moje pierwsze autko. Trochę trzeba je podreperować, ale super się jeździ.
Reggi Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam Zachęcam do zapoznania sie z tematem spotów Lubelskich :th:
Rekomendowane odpowiedzi