Kaśka Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam, tylko nie pisz z capsem bo to oznacza krzyk
arielka Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam i pozdrawiam z Ostródy! Dołączam do klubu, gdyż noszę się z zamiarem zakupu 4 kółek 3.0 quattro avant. Mam nadzieję, że dzięki forum dokonam trafnego wyboru i przekonam się, że takiego auta właśnie potrzebuję Audi ma być jako drugie po Opel Omega FC 2.6 arielka P.S. Służę pomocą w branży ogumienia i obręczy kół oraz ubezpieczeń i rzeczoznawstwa samochodowego
Musashi Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 witamy zapraszamy do czestych odwiedzin klubu
Musashi Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 witamy zapraszamy do aktywnego udzialu na forum
are_op_ag Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam wszystkich! od niedawna jestem właścicielem A4 i już mi się podoba (zresztą zawsze mi się podobały ) nawet dla tego pozbyłem się prawie nowego czeskiego produktu pozdrawiam,
Rekomendowane odpowiedzi