marcin j Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witaj, zajrzyj do wątku spoty krakowskie.
Cuber Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 WItaj na forum A4-klub.pl Zapraszamy na spoty Krakowskie :th:
rycerz75 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam wszystkich fanów audi .Jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie :>. Wczoraj po dziewięciu latach znów wróciłem do najlepszej marki na świecie ( według mnie). Pozdrawiam wszystkich
Hugo Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witamy.Jakbyś przeczytał regulamin , to byś wiedział , że tu się tylko witamy , a pytania zadajemy w odpowiednim dziale technicznym
TomekNak Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam wszystkich Klubowiczów. Dołączyłem do szlachtnego grona posiadaczy AUDI w czerwcu tego roku. Pozdrowienia dla wsztstkich
jarko Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witaj Tomku na forum Zachęcam do czynnego udziału w życiu klubu :th:
karoldsg Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Karol z Radomia wita wszystkich aczwórkomaniaków .Ja śmigam B5 1,8 100 KM na razie.
Rekomendowane odpowiedzi