melman_zyrafa Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ale temat jest o lakierowaniu preparatem, który jest alternatywą m.in. dla folii zmieniających kolor. Czyli malujesz a jak Ci się znudzi- ściągasz i masz to samo co przed malowaniem... Zwykły lakier raczej tak przyjazny w użytkowaniu nie jest. Niech mod lepiej usunie te posty- bo jeszcze ktoś weźmie to na poważnie...
Chuck Norris Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 ja poczekam aż temp dojdzie min 10 na plusie .. podobno im cieplej to wytrzymałość dipów rośnie... :naughty: kupiłem 2 puchy.. ciekawe czy na kpl 17" starczy talib a ja u siebie robiłem ostatnio na nowo grilla z przodu tyle że plastidipem i na górnych wewnetrznych narożnikach odeszlo mi od chromu, przed malowaniem odtluscilem i malowalem w cieple i lipa.. jak Ci coś trochę zostanie to zostaw mi... do 3 razy sztuka a jeśli nie to zrobie lakierem w czerń.. Miałem tak samo, ostatnio pomalowałem drugi raz, ale tak, żeby PD zachodził na drugą stronę listwy, nie wiem czy coś to da, ale zobacze z czasem .
fantowski Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 ja poczekam aż temp dojdzie min 10 na plusie .. podobno im cieplej to wytrzymałość dipów rośnie... :naughty: kupiłem 2 puchy.. ciekawe czy na kpl 17" starczy talib a ja u siebie robiłem ostatnio na nowo grilla z przodu tyle że plastidipem i na górnych wewnetrznych narożnikach odeszlo mi od chromu, przed malowaniem odtluscilem i malowalem w cieple i lipa.. jak Ci coś trochę zostanie to zostaw mi... do 3 razy sztuka a jeśli nie to zrobie lakierem w czerń.. Miałem tak samo, ostatnio pomalowałem drugi raz, ale tak, żeby PD zachodził na drugą stronę listwy, nie wiem czy coś to da, ale zobacze z czasem . ja już po 1 razie tak zrobiłem i odszedł... nie wiem jak tu zaradzić
Chuck Norris Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ja i tak raczej pomaluje to jak powinno być od początku, czyli farbą. Użyłem PD tylko dlatego, żeby zobaczyć jak to wygląda co by nie wtopić . Jedynie tylną listwę zostawię z PD, bo szkoda mi jej malować . Ale to wszystko na wiosnę, już tyle rzeczy odkładam na wiosnę, że całą chyba spędze w garażu .
siara Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Miały być nowe kolory, a nie ma na allegro nawet czarnego
pezex Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Czarny jest PLASTILAK-szybka zmiana koloru /czarny mat 400ml/ (2947900382) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wojthass Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2013 moje fele po 3 myjniach i kilogramach soli poki co oki:)
JawoR36 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 A na allegro ani słychu, ani widu po PlastiLaku
siara Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 No właśnie... miały być nowe kolory i doopa
wojthass Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Opublikowano 23 Lutego 2013 Kuknijcie tutaj: Plasti Lak | Facebook
siara Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 i wszystko jasne Ze względu na ogromną ilość pytań o aerozole Plasti Lak informujemy iż na początku marca będą dostępne; -czarny mat -biały mat -czerwony mat - niebieski mat produkty będą dostępne na allegro
ryba85 Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 siara jak bedziesz zamawiał to koniecznie daj znac.
Rekomendowane odpowiedzi