jedrekx Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dzięki wszystkim tak, jak pisze dziadek. dla mnie największą bzdurą jest klima jednostrefowa, którą mam Ty masz u siebie elektryczną roletę? mam A zapodałbyś zdjęcia jak wygląda ta półka z roletą i włącznik? To jest akurat na liście moich modów i chciałbym się przyjrzeć bliżej. Czy tam jest coś jeszcze specjalnie do tego? przycisk to ten skrajnie z lewej: jutro, o ile nie zapomnę, postaram się zrobić zdjęcie półki ze złożoną roletą i rozłożoną
erOl Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Staszek, jakie te felgi by nie były, to wybierz z tyłu z jakimś słusznym ET, bo ilekroć widzę A5 na ulicy, to mają strasznie z tyłu te koła schowane w nadkola... Beznadziejnie to wygląda. Tak felga jest nieśmiertelna BBS CH [/url] <br /><br /> <br /><br />
alpin Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Fura kozak, jak każda A5 coupe Kolorek taki sam jak u mnie.
wrclaguna Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 - pełna elektryka foteli (bez pamięci); Przeciez masz
Staszek20VT Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Opublikowano 20 Lutego 2013 - pełna elektryka foteli (bez pamięci); Przeciez masz No elektryka jest, ale pamięci nie ma Chyba, że magiku coś wyczytałeś z logów? A co sądzicie o tych kołach, dobra cena?
Staszek20VT Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Opublikowano 20 Lutego 2013 Motyla stopa... nie wkleił się Audi A5 A4 A6 Koła 19" (3021629564) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dzięki za poprawkę jedrekx - a czy u Ciebie przy tej rolecie są jeszcze jakieś prowadnice w słupkach C?
jedrekx Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 jutro spojrzę, ale wydaje mi się, że nie
wrclaguna Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 - pełna elektryka foteli (bez pamięci); Przeciez masz No elektryka jest, ale pamięci nie ma Chyba, że magiku coś wyczytałeś z logów? A co sądzicie o tych kołach, dobra cena? Masz w logach sterowniki 36 oraz 06 . Poka fote tapicerki kierowcy
pawel1380 Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Motyla stopa... nie wkleił się Audi A5 A4 A6 Koła 19" (3021629564) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dzięki za poprawkę jedrekx - a czy u Ciebie przy tej rolecie są jeszcze jakieś prowadnice w słupkach C? Cena nie robi szału poza tym roznice w grubosci bieznika przy quattro nie sa najlepszym pomyslem..
Staszek20VT Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Opublikowano 20 Lutego 2013 - pełna elektryka foteli (bez pamięci); Przeciez masz No elektryka jest, ale pamięci nie ma Chyba, że magiku coś wyczytałeś z logów? A co sądzicie o tych kołach, dobra cena? Masz w logach sterowniki 36 oraz 06 . Poka fote tapicerki kierowcy Jutro zrobię zdjęcia foteli i drzwi. Ale na bank nie mam przycisków do obsługi pamięci
Gość Edyta Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 piękna sztuka gratuluje i do tego najlepszy model jaki może być ja bym tu widziała rotory aczkolwiek kwestia gustu
Staszek20VT Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Opublikowano 13 Marca 2013 Spadł śnieg to i Mikołaj przyjechał przywiózł dekory carbon RS5 A tak już na miejscu:) Odświeżone przy okazji plastiki Kamerka cofania: Wjechały też na pokład, a w sumie na rufę LED'owe oświetlenia tablicy rejestracyjnej. Półka tylna z elektryczną roletą: Półka z roletą też już założona, ale do pełni szczęścia czekam na włącznik. Roleta przy podłączeniu "na krótko" działa i prawidłowo się rozwija i zwija. Kamerka to grubsza sprawa i zbieram nadal resztę gratów. Niestety okazuje się, że sterownik MMI nie jest kompatybilny i czeka mnie jego wymiana Ogólnie dobry dzień
jedrekx Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 jak ogarniesz kamerę to się uśmiechnę co dokładnie potrzeba jaka kamera? dużo roboty z wymianą dekorów?
Rekomendowane odpowiedzi