Wujek-West28 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Jako że rok temu sprzedałem audi , to teraz jeżdze Hondą , ale w 2013 roku chce przesiaść sie znów na audi a4b6 , a jak bedzie zobaczymy :-) a tu pare fotek z obecnej furki ROK: 2004 MODEL: SILNIK: 2.4 UKŁAD DOLOTOWY: seria UKŁAD WYDECHOWY: seria ELEKTRONIKA: bogata UKŁAD NAPĘDOWY: ZAWIESZENIE: seria UKŁAD HAMULCOWY: seria BODY-KIT: seria ŚRODEK: CAR-AUDIO: seria KOŁA: MOC: 190 PLANY: czas pokarze ZDJĘCIA odrazu po zakupie :-) Plany Polakierować auto po gradobiciu - Zrobione Obniżyć samochodzik o 30mm Zrobić wyjątkową atrapę zderzaka - ( kolega z forum właśnie ogarnia temat ) Nowa felga 18 - Zrobione Przednia dokładka zderzaka - Polakierowana i czeka na wiosenny montaż Spoilerek na tylna klapę - Polakierowany czeka na montaż Kocówki tłumików z S2000 polift Dokładka zderzaka tył Oklejenie ramek drzwi na karbon - Zrobione Owiewki drzwi Ori - Kupione założone Założyć reflektory poliftowe - Wymienione Wymienić żarówki w5w na ledowe - Zrobione żeby sztywna była furka jest potrzebna mu rozpórka 8-) Odczucia , hmm co mogę powiedzieć może to tylko wrażenie ale autko wydaje się bardziej zwarte , i takie sztywniejsze ,chyba że to moje złudzenie , będę obserwował zachowanie fury na dłuższym odcinku trasy :-) ogólnie mocno zadowolony W końcu listwa na masce wylądowała po kradzieży :-) teraz jest nówka No i stało się końcu załatwiłem se reflektory poliftowe w idealnym stanie xsenonki koszt 0zł Dziś wymieniałem czas wymiany 40minut :-) jestem mega zadowolony Nowa felga :-) Nowy modzik ori owiewki :-) I oto pare fotek z prac Nie stety tylna belka wyglada tragicznie , ale damy jakoś radę Zderzak kompletnie rozebrany wraz z reflektorami i oto mycie podwozia pod ciśnieniem , wcześniej spryskana podłoga tak zwana nerta przemysłową do mycia naczep I podłoga po umyciu I pierwsze drzwi rozebrane , wraz z lusterkiem w imen Tylne drzwi tez rozebrane w imen wraz z szybą , niestety chromów ramkowych nieda sie sciagnąć bez uszkodzenia No i z drugiej strony podobny scenariusz A tak wyglada samochód po 2h30min rozbierania , rozkręcania 8-) 8-) Wczoraj chłopaki zapodkładowali zderzaki i nakładki progowe , wymontowałem pods€fitkę i zdjąłem szyber dach , oczywiście wyczyściłem pordzewiała tylna belkę , prace idą pełna parą [ Dodano: 2012-11-21, 11:03 ] Tak wygląda dach który ma szyber Maska ściagnięta w jej miejsce będzie nowa sztuka O to dokładka która pokleiłem , była dość mocno uszkodzona , ale po naprawie wyglada tak Belka wyczyszczona , mega mocno była pordzewiała I jeszcze mały spoilerek na klapę Wczoraj też wymieniłem tuleje gumowo metalowe przednie i tuleje gumowo metalowe tylne w przednich wachaczach [ Dodano: 2012-11-23, 08:50 ] I o to kolejne zdjecia z prac Progi i zderzaki polakierowane Oczywiście wszystko będzie skrecone na nowych śrubach jak i klipach Drzwi też zostały już polakierowane Postanowiłem chromy z ramek okleić folią karbonową , jak przyjda owiewki będzie ładnie wygladać Chciałem zobaczyć jak będzie wygladać karbonowa klamka wiec na prubę okleiłem ją i przymierzyłem do drzwi , chyba troszke za czarno sie zrobiło , choć nie wiadomo jak będzie wygladać jak auto będzie poskładane Kolega z pracy powygniatał dołki z karoseri , lakiernik może działać dalej :-) No i autko zakonserwowane No i zaczołem powoli bardzo powoli składać woza , szpary musza byc idealne :-P
PiterA4 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 fajna czarnula :kox:a nie lepiej bylo odciagnac blache po gradzie niz malowac??
Wujek-West28 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dołki zostały powyciągane bez lakierowania , a czemu lakierowałem ?? ponieważ autko miało tu i owdzie ryski odpryski itp wiec postanowiłem polakierować autko aby było ładne , teraz jak ktoś się kapnie że było lakierowane może pomyśleć że było całe bite , prze sto mam po klikane dużo fotek że autko tylko z powodu czasu jakie je dopadło zostało polakierowane
paput Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 jak to 2.4 jedzie? zbiera sie cusik?
GRYFI Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Mniej więcej tak jak twoja - Acord z tym motorem ma 9,0 -> 100km/h Geratki furacza i powodzenia w modach
Pzwmichal Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Fajna furka, Audi może pomarzyć o takim benzyniaku
Rabbi Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 ładna furka:thumbup1: jak ten motor się sprawuje? jakie spalanie?
Rekomendowane odpowiedzi