KoJ@K Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 No faktycznie dupeczka jest fajna. Choc nie wiem czy delikatnie bardziej by nie mogły wystawac te końcóweczki.
miron78 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 no ładna dupeczka ładna patrz jaki przypadek - akurat na 2 dni przez Zatorem ocenimy na żywo ale może faktycznie te 10mm mogły jeszcze wystawać
ucho.77 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Michaś ta twoja dypeczka to jak 'Miriam',ładna, zgrabna a tu uj Ale na drodze tak i tak nie będzie widać ze niewystają
pajda Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2015 Michaś ta twoja dypeczka to jak 'Miriam',ładna, zgrabna a tu uj Ale na drodze tak i tak nie będzie widać ze niewystają tak właśnie ma być
ucho.77 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jutro Ci pojadą że ci nic nie wystaje
pajda Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Jutro Ci pojadą że ci nic nie wystaje co ma wystawać to wystaje Kolejne elementy układanki [emoji2] dziś była chwilka czasu więc postanowiłem porobić coś przy wozie > podłączyłem fotochrom zewnętrzny > podłączyłem moduł składanie lusterek CAN - podziękowania dla kkam :notworthy:super robota - składa lustra po zamknięciu z pilota - rozkłada po przekręceniu klucza (można też ustawić otwieranie pilotem) - przy wrzuceniu biegu wstecznego opuszcza prawe lusterko w dół - cały czas dostepna jest opcja ręcznego składania > zmieniłem podświetlenie klamek na białe nie wiem czy czasem nie jest to za mocne druga strona bardziej stonowana musze luknąc jak to świeci w nocy Edytowane 24 Lipca 2015 przez pajda
morsik26 Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Pajda zajefajnie to Ci wyszło Kiedy ja zacznę coś rezać...
stanley Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Pajda zajefajnie to Ci wyszło Kiedy ja zacznę coś rezać... jak zaczniesz znami na kole jeździć
morsik26 Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Pajda zajefajnie to Ci wyszło Kiedy ja zacznę coś rezać...jak zaczniesz znami na kole jeździć No trzeba będzie Stasiu skoro jest taki warunek [emoji6] Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
dawid7737 Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 No ładne rezanko było może kiedy zobacze furke z bliska
pajda Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Opublikowano 25 Lipca 2015 No ładne rezanko było może kiedy zobacze furke z bliska to dajesz na spota do kato we wtorek daleko nie masz
turzol Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 Dobre mody Ją się jakos zebrać nie mogę do fotochromu zewn a mam już pociągnięty kable że sterowników drzwi do kabiny Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
oprych Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 no w końcu odpaliłeś te fotochromy pokazuj foty jak klamki świecą w nocy może się wyrwę na chwile we wtorek - ocenimy nowe soczewki
pajda Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Opublikowano 25 Lipca 2015 no w końcu odpaliłeś te fotochromy pokazuj foty jak klamki świecą w nocy może się wyrwę na chwile we wtorek - ocenimy nowe soczewki Nowych soczewek jeszcze nie ma na aucie, w piątek przyszły dopiero lampy od grzesia ale jeszcze nie zakladam bo czekam na nowe palniki [emoji6]
Arturoo Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 no w końcu odpaliłeś te fotochromy pokazuj foty jak klamki świecą w nocy może się wyrwę na chwile we wtorek - ocenimy nowe soczewki Nowych soczewek jeszcze nie ma na aucie, w piątek przyszły dopiero lampy od grzesia ale jeszcze nie zakladam bo czekam na nowe palniki [emoji6]Obecne palniki długo masz ,że już zmieniasz ?
Horneth Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zarzuć zdjęciami klamek w nocy bo nabyłem dziś klameczki od Oprycha i musze wstawić diody do nich.
pajda Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Opublikowano 25 Lipca 2015 no w końcu odpaliłeś te fotochromy pokazuj foty jak klamki świecą w nocy może się wyrwę na chwile we wtorek - ocenimy nowe soczewki Nowych soczewek jeszcze nie ma na aucie, w piątek przyszły dopiero lampy od grzesia ale jeszcze nie zakladam bo czekam na nowe palniki [emoji6]Obecne palniki długo masz ,że już zmieniasz ?Hmm ciężko powiedzieć, ale Grześ wspominał że za jakiś czas należało by je wymienić, wiec postanowiłem że teraz jest ich czas i do nowych soczewek będzie nowy palnik [emoji6] Zarzuć zdjęciami klamek w nocy bo nabyłem dziś klameczki od Oprycha i musze wstawić diody do nich.Prawa strona wydaje mi się ze za jasna Lewa jest bardziej stonowana i aż tak nie razi po oczach Musiał być to na żywo luknac, wpadnij na spota [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi