SVD Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Witam i pozdrawiam wszystkich maniaków czterech pierścieni Postanowiłem trochę odświeżyć swój wątek i zaprezętować swój rydwan:): Audi a4 b6 AWX 1.9tdi S-line czerwiec 2003r. Auto sprowadzone od naszych zachodnich sąsiadów w lipcu 2012 roku. Jak wiadomo audi produkowało a-czwórki do czerwca 2003 bez pakietu zewnętrznego s-line, akurat mój się załapał - kolor samochodu LY7J Avus Silver- klimatyzacja dwustrefowa,- siedzienia sportowe półskura z środkiem speed- podgrzewane i elektryczne lusterka,- elektryczne szyby x2,- kontrola trakcji ESP, ABS, ASR, EDS,- Alufelgi 16''- 8x poduszek powietrznych,- podłokietnik x2,- immobilizer,- domykanie szyb z kluczyka,- pakiet oświetlenie wnętrza,- przyciemnione szyby,- zawieszenie S-LINE 1BE (obecnie seria)- lodówka w schowku:D- Car audio 9 głośników + sub radio dotykowe ( szczerze gówniany i przereklamowany sprzęt, efekt marny) ale filmy fajnie się ogląda. (do wymiany w przyszłości) W samochodzie zostały wymienione rzeczy: - łożysko prawe koło przód - czujnik stopu - rozrząd + wszystkie paski i napinacze - dwumas ( o dziwo siedziało jeszcze oryginalne) - oczywiście silnik został zalany olejem Motul + filtry knecht - czujnik temperatury - zawieszenie na nowe amory + sprężyny (wiadomo jakie mamy drogi a BV to troszeczkę za niskie) Modyfikacje: - halogeny na żółto - wszystkie ramki w samochodzi zostały pomalowane na czarny mat - zamontowanie tylniego zderzaka s-line z dyfuzorem ( dałem za niego 300zł) - został pomalowany dach na czarny mat ( potrzeba jeszcze położyć jeszcze jedną warestwe ale nie ma czasu) - Virus na jakieś 160-170km i 350Nm (porobie wszystkie rzeczy to wtedy podjadę na hamowię) W planych: - pełny pakiet zewnętrzny s-line - swap hamulców - egr out - katalizatory out - rozbudowanie cra-audio ( graty są tylko nie ma kiedy się przybrać) Jakieś ciekawe pomysły, słowa krytyki mile widziane:) Edytowane 15 Listopada 2014 przez SVD
RalphA4 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 heheh tak myślałem że ktoś dowali z brewkami też jestem tego zdani ale to Twój dupowoz fajna sztuka, pchaj się w mody i chawl się. Szerokości
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 za dużo nie widać , zdjęcia kiepskie kurfa gratki z zakupu A4 Kolego
a4KONRAD Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Fajny, tylko te brewki:/ pozdrawiam.:-D
grucha1 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Wywalić brewki i będzie rakieta mi sie akurat te brewki widzą
feniks Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 +1 wywal brewki, xen dokładałeś czy tylko hidy i dołączę się do prośby o lepsze fotki
SVD Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Brewki jednym się podobają drugim nie:) Były jak kupiłem samochód, do wiosny nic w nie zamierzam zmieniać. Mam parę pomysłów ale potrzeba trochę czasu i oczywiście kasy. Postaram sie o lepsze zdjęcia spoko:) feniks79 to są hidy.
Fr0styyy. Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Bo nie masz sprysków, samopoziomowania a lampa nie jest przystosowana do HIDów. Co innego jak wrzucisz je na długie albo przeciwmgielne.
SVD Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Sorry ale kupiłem samochód z tym. Świeci dobrze ładnym zimnym światłem nie oślepia innych. Jedyny minus jak dla mnie to straty na przetwornicy bo trochę za słaba jest ale akumulator mocny. Więc po co wymieniać ?
dziadek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 autko super ale te hidy jak ci wypalą odbłyśniki to będziesz miał ten biały strumień światła ale przed zderzakiem tylko a dalej ciemność
Marcino87 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Kolejna sztuka do rezania w moich okolicach zapraszam na spoty już Cię sprowadzę na dobrą DROGĘ
SVD Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 ostasmarcinek z miłą chęcią, jak znajdę trochę czasu
Rafi78 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 ostasmarcinekz miłą chęcią, jak znajdę trochę czasu Nie bądź głupi nie jedź bo Cię opęta - Marcinek to góru sekty rezaczy na podlasiu fajna sztuka:thumbup1:
SVD Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 haha.. spoko nie dam się tak łatwo omamić, jak znajdę czas to oczywiście wpadnę
akjam Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Jak tu trafiłeś to "jesteś już omamiony" HIDy i brewki wogóle mi się nie widzą. Powodzenia w rezaniu.
MARCIN607 Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Wklei normalnie zdjęcia a,nie linki
Rekomendowane odpowiedzi