bintom Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Witam. Bawię się z kablami w B5 i mam problem z przejściem z komory silnikowej do kabiny . Którędy najlepiej jest przejść , żebym nie musiał robić dziur albo rozbierać połowe deski rozdzielczej ?
sokal Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 W/g mnie najlepiej przez obudowę ECU Odkręcasz kilka śrubek, podnosisz pokrywę i masz na prawdę pełno miejsca na kable i otwarty dostęp do kabiny Nie polecam za to puszczać kabli razem z linką otwierania maski... Że tak powiem, basen w aucie murowany
STASIU227 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 W/g mnie najlepiej przez obudowę ECU Odkręcasz kilka śrubek, podnosisz pokrywę i masz na prawdę pełno miejsca na kable i otwarty dostęp do kabiny Tak jak kolega pisze najlepiej przez ecu
krzysztof_waldi Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jeżeli chcesz dojść np. do lamp to proponuję po lewej podłużnicy. Zdejmujesz lewe koło, osłonę maglownicy i po prawej stronie na ścianie grodziowej jest guma z przygotowanymi przelotkami. Wystarczy przebić sie przewodami.
bintom Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dzięki chłopaki Jutro, albo jak odpuści deszcz będę działał.
Rekomendowane odpowiedzi