jozek726 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 ładna jest masz rejestracje OKR a ja kiedyś moje byłe b5 właśnie kupiłem na tych blachach
Wojtek_A4 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Bardzo ladne A4:wink: Ale dekory ladniejsze sa 1NK. Schowki mam do sprzedania jak dalej szukasz:wink:
patryk10015 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 fajne wozidełko i zadbane powodzenia w modach
biggman Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 A wzmacniacz też jest p&p? Kusi mnie trochę poprawienie audio. Bart ma w A3 Sportback BOSE i muszę przyznać, że gra o wiele lepiej. W e46 Mam również H/K i również przyjemnie brzmi. Niestety w moim B6 dźwięk jest nie co płaski a subwoofer to jakby ktoś trzepaczką do dywanów walił po kartonie. Musiałbym się wybrać na jakiś spot i odsłuchać BOSE u kogoś Bo czasem fabryczne systemy nie warte są zachodu i lepiej coś samemu wymodzić.Tył być może i nisko siedzi, bo auto ma 200tys i pewnie sprężyny już kapitulują. Wiosną może zastanowię się nad gwintem. Póki co, szukam schowków i siatek na fotele, fotochrom. Wrzucam jeszcze fotkę drugiego wozidła http://s5.postimage.org/8xlloxrtj/zz1.jpg Wymienia się komplet wzmacniasz + tuba, kostki są inne więc trzeba kable przelutować. A co do dźwięku BOSE gra dużo lepiej niż standardowy wzmak i tuba, dziwię się że niektórzy piszą że jest mała różnica
smuggler Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Opublikowano 29 Listopada 2013 Fotki nocne - wybaczcie, uczę się dopiero image ---------- Post dopisany 02-05-2013 at 01:38 ---------- Poprzedni post napisany 18-01-2013 at 22:02 ---------- Ostatnio nie było zbyt wiele czasu na auto, ale wpadło nowe sprzęgło z 2masą, bo na starym już lekko szarpało. Zaskoczyło mnie tylko, jak pozytywnie odbiło się to na pracy lewarka od biegów. Polecam. Są też nowe gumy 195/65-15 balon... i wywaliłem śruby zabezpieczające przed kradzieżą direct upload gratis bilder hochladen Udało się zamontować szufladki pod siedzeniami: gratis bilder hochladen direct upload Włącznik światła błaga już o wymianę: fotos hochladen Podobnie zresztą gałka: bild hochladen No i fail roku... chciałem sobie robaki usunąć myjką ciśnieniową...teraz mam zatyczkę do malowania: bilder kostenlos fotos hochladen fotos kostenlos kostenlos bilder hochladen Zdjęcie z niemieckiej autostrady: bild upload bilder upload foto upload ---------- Post dopisany 30-11-2013 at 00:12 ---------- Poprzedni post napisany 02-05-2013 at 01:38 ---------- W sumie należy się mały writeup. Mija rok i zrobiłem ponad 30tys moim a4 i czas na kilka podsumowań. Rzeczy jakie zrobiłem w nim to: 2mas i sprzęgło, przegub, poduszka skrzyni, 4 razy olej i filtry... i to wszystko. Jestem niesamowicie zadowolony, bo poza sprawami eksploatacyjnymi to nic się nie działo. Wszystkie te naprawy mogły śmiało poczekac, ale zrobione były na wyrost. Pomimo, że mechanik powiedział, że 2 mas był w dobrym stanie i nie powinienem go jeszcze robic, to po wymianie czuc, ze biegi jakoś lepiej wchodzą. Poprzedni właściciel, którego pozdrawiam nic nie ściemniał i po roku, śmiało mogę powiedziec, ze to auto warte było każdej złotówki. Oczywiście nie obiło się bez wpadek: Brama i podmuch witru Myjka cisnieniowa i zbyt duże cisinienie A tu już naprawione Para nowych d1s I zimówki Conti na grubym balonie W zasadzie, jedyną wadą a4 z AWXem jest hałas silnika, który przy 150km/h plus robi się nieprzyjemnie uciążliwy. Brakuje mi też automatu, ale przecież nie kupowałem nowego auta:) Chętnie bym go dołożył jakby tylko się dało, nawet mulitronica. Auto zostanie ze mną raczej na dłużej, więc będą jakieś mody. Na lato muszę kupic jakieś ladne felgi. Chce również koniecznie założyc czujnik deszczu z lusterkiem fotochormowym.
gies0 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 to się rozpisałeś... widzę dbasz o autko oby tak dalej bezawaryjności życzę
majkel20 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 W 2001 roku były już kolorowe FISy w B6??
smuggler Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 Heh widocznie były, bo auto jest totalnie seria:)
Fr0styyy. Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zazdraszczam kolor fisa, do mnie nie da się dostać tego praktycznie
Han Solo Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ładna niunia, co do fot nocnych ochłodź następnym razem troszeczkę temperaturę światła
instruktor83 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 smuggler, witaj na wstępnie bardzo ładny Avant, a jeśli jesteś zainteresowany skrzynią automatyczną to ja swoją chętnie sprzedam swoją , stan bardzo dobry , niecały pół roku temu już po generalnym remoncie , olej wymieniany na bierząco, pracuje doskonale
Rekomendowane odpowiedzi