adik1983 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 witam jak zdemontowac w a4 b6 raczke hamulca recznego jest jakis pstryczek
MarianekZg Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Jest blaszka od spodu przesuń rączkę do przodu (tak jak byś chciał ją zdjąć) i od spodu zobaczysz małą blaszkę - trzeba ją odciągnąć do dołu Ogarniesz bez problemu
adik1983 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 bo chce ten przycisk wymienic albo zregenerowac prysnac farba jakas w kolorze chromu albo kupic nowa moze ktos wie ile cos takiego moze kosztowac
miki Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 bo chce ten przycisk wymienic albo zregenerowac prysnac farba jakas w kolorze chromu albo kupic nowa moze ktos wie ile cos takiego moze kosztowac Na allegro wisi przycisk nówka razem z rączką w skórze za stówkę... Tapnięte z SGS III
gregor_gg Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja jeszcze dla lepszego widoku tej blaszki położyłem sobie lusterko pod ręcznym i nie musiałem celować na oślep ;-)
Rekomendowane odpowiedzi