Dev Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 to jedz do Jastrzębiej Góry, w końcu masz tylko kawałek
Dev Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 nie nie jestem, ale Ty z Pucka nie masz daleko
Kazik123 Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 pij mniej ale lepsze jakościowo trunki, właśnie moczę jęzora:http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRy0oMhiKFHPbePCCO1YRuZCxi3PD3IKNuzidwlGy89ivpBR9-zyQ tylko u mnie w mieście lepszy trunek ze świeczka albo cena kosmos od sylwka mnie wzieło na whisky, wcześniej piłem w weekendy latem tylko piwko w zeszłym roku piłem brandy( metaxe lub martella) lub koniak ( hennesy) tylko raz zdarzyło mi sie upić i normalnie na drugi dzień miałem świt żywych trupów w knajpie wole wypić 1 whisky niz kilka kolorowych drinków lub piwo tylko cena whisky w lokalu masakra
Dev Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 właśnie sie raczę... na jutro mam to: Wasze zdrowie !!!!!!!!!!!!
matyss___ Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 przeciez to zwykły osłabiony bimber te Whysky,,,na prezent kup cos powyzej 100zł np glenfidich , albo jwalker zcarny , ewentualnie grantsa szarego......chociaż Passport tez daje rade i połowe tańszy;P wybierz sobie coś i Ci wysle mam tego sporo;P ehhe albo z pierwszego zdjecia po lewej stronie stoi Jack Daniels - bardzo ładna butelka(but pod spotem tez fajny ale u nas nie kupisz dębowa 1l jest dobra na prezent
matyss___ Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 ładnie sie tez prezentuje absolut wraz z małymi widocznymi na górze , ewentualnie te male dębowe z jakaś 0.7 ---------- Post dopisany at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany at 18:42 ---------- devastation wiesz nie kazdy posiada wille za bańke i tysiace flach .......bardziej wchodze w te małe ....
Dev Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 za bańke to nie ale za ponad dwie to tak ale z tymi tysiacami to troche przesadziłes, troche...
Dev Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 tak na powaznie to mam ok 750 róznych butelek duzo tuzów i mało spotykanych egzemplazy, 90% to szkockie malty reszta to blendy, USA, troche Irlandii, Japonia, Kanada, dwie butelki z Belgii, Polska Starka itd itp czesc jest stopniowo spozywana i uzupełniana, znaczna częśc jest lokatą kapitału
matyss___ Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 devastation to nieźle naszczescie mam opanowanie w zakupowaniu i w sumie wole te małe .... dobra nie rozby smietnika koledzie w temacie ..ja polecam Jacka danielsa z 1szego zdjecia u moim 1szym poście ..bedzie najlepsza
Kazik123 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 tak na powaznie to mam ok 750 róznych butelekduzo tuzów i mało spotykanych egzemplazy, 90% to szkockie malty reszta to blendy, USA, troche Irlandii, Japonia, Kanada, dwie butelki z Belgii, Polska Starka itd itp czesc jest stopniowo spozywana i uzupełniana, znaczna częśc jest lokatą kapitału niezła kolekcja , masz jakiegoś rekordziste w swojej kolekcji, ile lat już trzymasz jedna flaszke z poprzednich postów wiem ze masz Starka 50 a cos starszego
Dev Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 $54,000 for a 60 year old Macallan? | Whisky Advocate Blog The Macallan :whistling::whistling:
Kazik123 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 a ile czasu trzymasz jedna flaszke, kiedys kupiłem 18 letnia whisky z zamiarem lezakowania przez kilka lat ale wypilismy w tym samym miesiacu
Kazik123 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 też jestem ciekaw.. jakby dom sie palił to żona by wołała ratuje meble a mąż pier..ol meble ratuj whisky
Dev Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 nie bardzo rozumiem o co pytasz ? tutaj nie chodzi o czas przetrzymywania, wiele butelek wraz z upływem czasu zyskuja na cenie wiele mam otwartych i od czasu do czasu wracam do nich
matyss___ Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 zapewne chodzi mu o to jaka masz najdłuzej ..neiwazne , ze to tanie wino za 3 zł czy bimber za 500zł ...ja np mam u siebie luksusowa z 1994 roku (majac 11 lat schowałem ja keidys (jak rodzice balowali ) juz nawet niepamietam dlaczego i tak do tej pory sie chowa czyli 19lat
Dev Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 ja tez mam cos fajnego skitranego 200 litrów czystego spirytusu w dębowej beczce zakopane 6m pod ziemią lezy już 11 lat a ma tak lezec 25, przepis został wziety z pewnej bardzo starej ksiązki zobaczymy co z tego bedzie
Rekomendowane odpowiedzi