slaweq Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Rafał ogladalem... szkoda słów i nerwów :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Kicia do diazka! naucz się cytować w końcu :gwizdanie: chyba musisz mnie na szkolenie idywidualne zabrac i pokazac co jak i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Kicia do diazka! naucz się cytować w końcu :gwizdanie: chyba musisz mnie na szkolenie idywidualne zabrac i pokazac co jak i gdzie lepiej nie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Ale mi się ten mecz nie podobal od początku, nawet jak nasi strzelili gola to tylko się śmiałem że mieli takiego farta... I czekałem aż oni strzelą, niestety. Nie mam nic do Boruca ale to nie był jego dobry dzień. Poza tym w 3 lidze lepiej grają... Nie Sławo? [br]Dopisany: 15 Październik 2008, 23:47_________________________________________________ chyba musisz mnie na szkolenie idywidualne zabrac i pokazac co jak i gdzie lepiej nie :gwizdanie: Korepetycje u Osy: tanio, zdrowo, a przede wszystkim przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Ale mi się ten mecz nie podobal od początku, nawet jak nasi strzelili gola to tylko się śmiałem że mieli takiego farta... I czekałem aż oni strzelą, niestety. Nie mam nic do Boruca ale to nie był jego dobry dzień. Poza tym w 3 lidze lepiej grają... Nie Sławo? [br]Dopisany: 15 Październik 2008, 23:47_________________________________________________ chyba musisz mnie na szkolenie idywidualne zabrac i pokazac co jak i gdzie lepiej nie :gwizdanie: Korepetycje u Osy: tanio, zdrowo, a przede wszystkim przyjemnie polecasz ?? :gwizdanie: :> ??[br]Dopisany: 15 Październik 2008, 23:49_________________________________________________ Kicia do diazka! naucz się cytować w końcu :gwizdanie: chyba musisz mnie na szkolenie idywidualne zabrac i pokazac co jak i gdzie lepiej nie :gwizdanie: ale ja poprosze Ja bede grzeczny i obiecuje ze bede pilnym uczniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 mata wyobraźnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 polecasz ?? Osa co on znowu sugeruje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ale jakie korepetycje, bo już się pogubiłam - samce napalone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ale jakie korepetycje, bo już się pogubiłam - samce napalone że co? że jak? ja nie palę... Kicia przecież ma problemy z cyyyy... towaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Poza tym w 3 lidze lepiej grają... Nie Sławo? Racja :> III liga to jest to zwłaszcza lubelsko-podkarpacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Racja :> III liga to jest to zwłaszcza lubelsko-podkarpacka To dopiero balet aż się nie mogę doczekać niedzieli i tych... gwizdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ale jakie korepetycje, bo już się pogubiłam - samce napalone napalone na nauke rozpalone żądne wiedzy jedynie tylko nauki mistrza lub mistrzyni ktora za raczke i pokaże gdzie co i jak sie..............np. cytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 normalnie z Wami to się normalnie nie pogada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 napalone na nauke rozpalone żądne wiedzy jedynie tylko nauki mistrza lub mistrzyni ktora za raczke i pokaże gdzie co i jak sie..............np. cytuje Łapiesz, dotykasz, dociskasz, rozpinasz, zdejmujesz, wciskasz, popychasz i masz (obsługa myszki komputerowej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 normalnie z Wami to się normalnie nie pogada normalnie to sie z nami co innego mozna nas nauczyc hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 wiecie co? kto założyl ten wątek i gdzie ten ktoś jest? zagląda tu sporo nowych osób widze, może założyciel wątku zmodyfikowałby pierwszy post i jakoś zachęcił pozostałych do konwersacji? co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 napalone na nauke rozpalone żądne wiedzy jedynie tylko nauki mistrza lub mistrzyni ktora za raczke i pokaże gdzie co i jak sie..............np. cytuje Łapiesz, dotykasz, dociskasz, rozpinasz, zdejmujesz, wciskasz, popychasz i masz (obsługa myszki komputerowej ) ja bym to jeszcze pocwiczyl [br]Dopisany: 16 Październik 2008, 00:02_________________________________________________ wiecie co? kto założyl ten wątek i gdzie ten ktoś jest? zagląda tu sporo nowych osób widze, może założyciel wątku zmodyfikowałby pierwszy post i jakoś zachęcił pozostałych do konwersacji? co Wy na to? a pierwszy post niezacheca ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Osa a po co? Ja już kiedyś proponowałem żeby kasować część postów co jakiś czas, tych co były napisane np. na początku, czyli co miesiąc np. 100 postów licząc od początku, przynajmniej serwer nie będzie się zamulał A ludzie jeśli by chcieli to by tu włazili Ostatnio Radzyń team deklarował się że będą tu zaglądać, jakoś nie widać ich, jestem sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Osa a po co? Ja już kiedyś proponowałem żeby kasować część postów co jakiś czas, tych co były napisane np. na początku, czyli co miesiąc np. 100 postów licząc od początku, przynajmniej serwer nie będzie się zamulał A ludzie jeśli by chcieli to by tu włazili Ostatnio Radzyń team deklarował się że będą tu zaglądać, jakoś nie widać ich, jestem sam chyba osssie niewystarczamy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ale żeby zrobić pierwszego posta widocznego na każdej stronie , wiesz o co mi chodzi? poza tym coś niemrawa ta Twoja radzyńska drużynka fju fju :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi