Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Tomeks

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Kicia do diazka! naucz się cytować w końcu :gwizdanie:

chyba musisz mnie na szkolenie idywidualne zabrac i pokazac co jak i gdzie :embarrassed:

Ale mi się ten mecz nie podobal od początku, nawet jak nasi strzelili gola to tylko się śmiałem że mieli takiego farta... I czekałem aż oni strzelą, niestety. Nie mam nic do Boruca ale to nie był jego dobry dzień. Poza tym w 3 lidze lepiej grają... :decayed: Nie Sławo? :naughty:[br]Dopisany: 15 Październik 2008, 23:47_________________________________________________

chyba musisz mnie na szkolenie idywidualne zabrac i pokazac co jak i gdzie :embarrassed:

lepiej nie :gwizdanie:

Korepetycje u Osy: tanio, zdrowo, a przede wszystkim przyjemnie :naughty:

Ale mi się ten mecz nie podobal od początku, nawet jak nasi strzelili gola to tylko się śmiałem że mieli takiego farta... I czekałem aż oni strzelą, niestety. Nie mam nic do Boruca ale to nie był jego dobry dzień. Poza tym w 3 lidze lepiej grają... :decayed: Nie Sławo? :naughty:[br]Dopisany: 15 Październik 2008, 23:47_________________________________________________

Korepetycje u Osy: tanio, zdrowo, a przede wszystkim przyjemnie :naughty:

polecasz ?? :tongue4: :gwizdanie: :naughty: :> ??[br]Dopisany: 15 Październik 2008, 23:49_________________________________________________

Kicia do diazka! naucz się cytować w końcu :gwizdanie:

ale ja poprosze Ja bede grzeczny i obiecuje ze bede pilnym uczniem :notworthy:

ale jakie korepetycje, bo już się pogubiłam - samce napalone :kox:

że co? że jak? ja nie palę... :decayed: Kicia przecież ma problemy z cyyyy... towaniem :decayed:

Racja :> III liga to jest to :kox: zwłaszcza lubelsko-podkarpacka :naughty:

To dopiero balet :kwasny: aż się nie mogę doczekać niedzieli i tych... gwizdów :decayed:

ale jakie korepetycje, bo już się pogubiłam - samce napalone :kox:

napalone na nauke rozpalone żądne wiedzy jedynie tylko nauki mistrza lub mistrzyni ktora za raczke i pokaże gdzie co i jak sie..............np. cytuje :naughty:

napalone na nauke rozpalone żądne wiedzy jedynie tylko nauki mistrza lub mistrzyni ktora za raczke i pokaże gdzie co i jak sie..............np. cytuje :naughty:

Łapiesz, dotykasz, dociskasz, rozpinasz, zdejmujesz, wciskasz, popychasz i masz :naughty: (obsługa myszki komputerowej :tongue4: )

wiecie co? kto założyl ten wątek i gdzie ten ktoś jest?

zagląda tu sporo nowych osób widze, może założyciel wątku zmodyfikowałby pierwszy post i jakoś zachęcił pozostałych do konwersacji? co Wy na to? :mysli:

Łapiesz, dotykasz, dociskasz, rozpinasz, zdejmujesz, wciskasz, popychasz i masz :naughty: (obsługa myszki komputerowej :tongue4: )

ja bym to jeszcze pocwiczyl :polew:[br]Dopisany: 16 Październik 2008, 00:02_________________________________________________

wiecie co? kto założyl ten wątek i gdzie ten ktoś jest?

zagląda tu sporo nowych osób widze, może założyciel wątku zmodyfikowałby pierwszy post i jakoś zachęcił pozostałych do konwersacji? co Wy na to? :mysli:

a pierwszy post niezacheca ?? :mysli:

Osa a po co? :naughty: Ja już kiedyś proponowałem żeby kasować część postów co jakiś czas, tych co były napisane np. na początku, czyli co miesiąc np. 100 postów licząc od początku, przynajmniej serwer nie będzie się zamulał :decayed: A ludzie jeśli by chcieli to by tu włazili :wink4: Ostatnio Radzyń team deklarował się że będą tu zaglądać, jakoś nie widać ich, jestem sam :decayed:

Osa a po co? :naughty: Ja już kiedyś proponowałem żeby kasować część postów co jakiś czas, tych co były napisane np. na początku, czyli co miesiąc np. 100 postów licząc od początku, przynajmniej serwer nie będzie się zamulał :decayed: A ludzie jeśli by chcieli to by tu włazili :wink4: Ostatnio Radzyń team deklarował się że będą tu zaglądać, jakoś nie widać ich, jestem sam :decayed:

chyba osssie niewystarczamy :( :gwizdanie: