rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 chyba osssie niewystarczamy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 chyba osssie niewystarczamy :gwizdanie: aj low ju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Osa a po co? Ja już kiedyś proponowałem żeby kasować część postów co jakiś czas, tych co były napisane np. na początku, czyli co miesiąc np. 100 postów licząc od początku, przynajmniej serwer nie będzie się zamulał A ludzie jeśli by chcieli to by tu włazili Ostatnio Radzyń team deklarował się że będą tu zaglądać, jakoś nie widać ich, jestem sam hehehe kaoswac posty dobry pomysl bo czasem sie tu glupie glupoty pisze :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 poza tym coś niemrawa ta Twoja radzyńska drużynka fju fju :gwizdanie: eee tam to jest dream team :> tylko nieśmiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 chyba osssie niewystarczamy :gwizdanie: aj low ju zaczne sie uczyc jezykow i kiedys zrozumiem co mnie napisalas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Idę ale jeszcze tu wrócę Za 15 minut :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Na mnie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 a co Wy tak razem Rafałek i Sławek? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Ja tez bede ten teges znikal do lozeczka moja ksiezniczka czeka kolorowych slodkich bzzzzzzzzzzzzz a oseczko cos Cie ciagnie w tłum spotkanie nocnojezdzcow live chcesz zorganizowac teraz zeby tutaj na nocnych byli wszyscy bzyyykam sie znaczy ide bzzzzspac hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Kicia już znikasz? [br]Dopisany: 16 Październik 2008, 00:25_________________________________________________nie zostawiaj mnie samej z Rafałkiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 nie zostawiaj mnie samej z Rafałkiem! a co Wy tak razem Rafałek i Sławek? :gwizdanie: Odprowadzałem Sławka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Kicia już znikasz? [br]Dopisany: 16 Październik 2008, 00:25_________________________________________________nie zostawiaj mnie samej z Rafałkiem! ok trzymamy dyzur w św trójce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 a kto mnie odprowadzi? [br]Dopisany: 16 Październik 2008, 00:31_________________________________________________ Kicia już znikasz? [br]Dopisany: 16 Październik 2008, 00:25_________________________________________________nie zostawiaj mnie samej z Rafałkiem! ok trzymamy dyzur w św trójce aj law ju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 aj law ju a mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 a kto mnie odprowadzi? [br]Dopisany: 16 Październik 2008, 00:31_________________________________________________ Kicia już znikasz? [br]Dopisany: 16 Październik 2008, 00:25_________________________________________________nie zostawiaj mnie samej z Rafałkiem! ok trzymamy dyzur w św trójce aj law ju nie wiem kto ale to bedzie tłum :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 aj law ju a mnie? tu tambien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 tu tambien Co? [br]Dopisany: 16 Październik 2008, 00:34_________________________________________________Juz wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 że Cię tyż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 że Cię tyż musze na bzzyyyy bzyyyyyy leciec spac snic i tym podobne fikolki bo mnie moja zasnie i bede musial wam sie w lozko wbic a tego nie chcecie zwlaszcza osssssssssssssska mezata :gwizdanie: branoc bzzz dobra bzzz bz bzzzzz jutera do bzzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 że Cię tyż Cieszę się bardzo, ale chyba idę już spać Aaaa nie chwaliłem się :gwizdanie: ZDAŁEM ten egzamin co się tak uczyłem ostatnio i zaniedbywałem Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi