hajper Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 To już wiem jak w praktyce działa TCS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Dobranoc kij na noc karaluchy pod poduchy żyrafy do szafy konie w dłoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 konie w dłoń upojnej nocki Ci życzę trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 II ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 to ja idę spać;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 i ja tyż... BRANOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 II Co Ty kombinujesz? poza tym spaliłaś, nie było 23.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 II - to dwie kreseczki na teście ciążowym....... będę Mamusią za 9 miesięcy :drunk: :drunk: :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 gratulacje na maxa .... piękna sprawa zostać matką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 II - to dwie kreseczki na teście ciążowym....... będę Mamusią za 9 miesięcy :drunk: :drunk: :drunk: GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamuska mamuska mamuska [br]Dopisany: 04 Listopad 2008, 23:05_________________________________________________a ja prosze maila prooosze Pani mamo łoseczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 szkoda, że nie mogę się upić, bo brakło by piwa w tym naszym sklepiku osiedlowym dzięki chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 osa macie tam żabke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 szkoda, że nie mogę się upić, bo brakło by piwa w tym naszym sklepiku osiedlowym dzięki chłopaki przyszlej mamusi nie wolno spozywac alkoholu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 nie doczytałem... gratulacje Osa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 osa macie tam żabke? taaa żabkę Kiciu nie piję alkoholu! od wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 II - to dwie kreseczki na teście ciążowym....... będę Mamusią za 9 miesięcy :drunk: :drunk: :drunk: GRATY Oseczko wreszcie udała się "operacja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 no chyba że odrobine czerwonego wina.... na pewno nie zaszkodzi ... pozdrawiam ginekolog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi