kiciafirerek Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 ale co wy tacy senni tez zaraz mykam hehehe
michu93 Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 ja tez nie [br]Dopisany: 05 Listopad 2008, 23:39_________________________________________________dobra spadam milej nocki siedzacym i spiacym
alvaro Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Spóźnione gratki nasza Pszczółko !
kiciafirerek Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 sen mnie złapał branoc bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzykacze
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 koniec roboty - lece spać [br]Dopisany: 06 Listopad 2008, 01:08_________________________________________________Witam. Co można robić o 23.45, oprócz siedzenia przy kompie? Malować k****a auto... Jakoś mi nie do śmiechu, bo nie jest tak, jak być powinno, ale jestem dobrej myśli. Cóż - nie ma warunków super, to trzeba się z tym liczyć. Wyschnie, wypoleruję, będzie znośnie;) Ok - idziemy z tatą kłaść drugą warstwę klaru i wracamy.
michu93 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 witam was na poczatku tego dluugiego weekendu
mcm Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 witam was na poczatku tego dluugiego weekendu dla kogo długiego to długiego, ja jutro i w poniedziałek w pracy
Madas Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 no masz ci los nie dobrze ale co zrobić jak trza to trza
Młody Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 witam was na poczatku tego dluugiego weekendu dla kogo długiego to długiego, ja jutro i w poniedziałek w pracy Kurcze pecha masz
michu93 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 właśnie... nic na to nie pardze... ale nie lam sie... masz niedziele i wtorek wolny
mcm Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 niedziele na giełdzie, a wtorek u szwagra drzwi wstawiamy
Gość sector Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja też jutro działam bo klient chałupe buduje w Wiśle i tylko w weekendy tam jest - więc nie ma innej opcji . Ale pogoda chyba dopisze - i to jest naważniejsze - niepamiętam takich temp. w listopadzie -
michu93 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ehh tez tak bywa.... ja zobaczę może tez sie kopne na giełdę w niedziele...
Młody Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja też jutro działam bo klient chałupe buduje w Wiśle i tylko w weekendy tam jest - więc nie ma innej opcji . Ale pogoda chyba dopisze - i to jest naważniejsze - niepamiętam takich temp. w listopadzie - Tylko VW golf-IV zostaw w spokoju :decayed:
Madas Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 i oby tak dalej chociaż wiem że mróz tez potrzebny :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi