rafalekx Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 jeśli chodzi o mnie, to akurat ta choroba będzie trwała 9 miesięcy i zakończy się porodem :> Ważne, że jest wyleczalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 jeśli chodzi o mnie, to akurat ta choroba będzie trwała 9 miesięcy i zakończy się porodem :> Tylko gratulować :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 witanko wiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 wieczor dobry dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 dziękować A prosze , prosze, trzymaj się zdrowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Tylko gratulować :> Quattro? najpierw chyba Uno;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Tylko gratulować :> Quattro? najpierw chyba Uno;D nie ma się co rozdrabniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 no to ja sie grzecznie zegnam do juterka bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sector Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 ponieważ dzieci śpią - to coś od 18 lat . no i głównie dla facetów. o co chodzi ano jak pisze coś na kompie - i niejestempewien jak się poprawnie pisze , to stukam na Google i już mam !! (niekorzystałem z funkcji -sprawdż ortografię ) no i ostatnio wklepałem słowo "zachaczam" nyknijcie sobie co wychodzi tutaj link jak by ktoś miał kłopot z wyszukiwarką http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3837094 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekm Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3837094 To są takie fora ? Dobrze, że nasze jest curturalne Pozwolisz, że umieszczę to w naszym " śmiechu warte" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 witam melduje sie na posterunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 powitać ale nie na długo bo w kimę trzeba iść -jutro od rana pilna nauka czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuck Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 witam i zarazem żegnam - jutro wypada wstać wcześniej;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ty to chyba nie zaśniesz dzisiaj? Skoro jutro staniesz się posiadaczem A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ty to chyba nie zaśniesz dzisiaj? Skoro jutro staniesz się posiadaczem A4 sie nie dziwie sie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 to dzisiaj ja zaczynam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi