Gość osetti Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 jak to niedawno? osetti widze że też niedwno co zasiadłas na forum czepać wiedzę i jak coś to czeRpać a nie czepać
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 smutne to, ale wpadłem praktycznie tylko po to (niepierwszy raz), żeby się przywitać i pożegnać... Tak to już ze mną jest - posiedziałem na tv, oczy mi się zamknęły, teraz się przebudziłem i wypada się przenieść z kanapy do łóżka System Eliminacji Studentów Jest Aktywny, ale jeszcze 2 egzaminy i mam nadzieję, ze go deaktywuję Śpijcie dobrze, niech Wam się przyśni RS4 :>
Gość osetti Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Bartek no cóż.. . zachcialo się studiować. spokojnej
_Solar_ Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 chodzi mi o to ze np przed XX minutami
Gość osetti Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 chodzi mi o to ze np przed XX minutami dokładnie. ale to dlatego, że jutro chyba nie będę mieć neta i musiałam jeszcze posta o spocie wystosować do szanownej ekipy
_Solar_ Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 chodzi mi o to ze np przed XX minutami dokładnie. ale to dlatego, że jutro chyba nie będę mieć neta teraz jak tak sie uzałezniłem :gwizdanie: to nie wytrzymał bym jak bym nie odwiedził forum raz na dzien
Gość osetti Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 siła wyższa no to mykam spać, bo syn nie pozwala mi posiedzieć, mam jednak nadzieję, że jak już się urodzi, to będzie nie mniejszym maniakiem Audi niż mamusia dobrej nocy wszystkim
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 opowiedzcie mi jakiś dowcip może, bo qrde rozważam pójście sobie, ale trzeba mnie zachęcić do tego magicznym słowem :>
Gość osetti Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 opowiedzcie mi jakiś dowcip może ja nie znam
_Solar_ Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 ja rowniez juz mykam spać boz raniutko musze wstać branoc wszystkim
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 to może mi ktoś pomoże zaplanować trasę....siostra wyciąga mnie do Krakowa w sobotę, jak pogoda będzie ok, to chyba pojedziemy;) Tak więc co jeszcze po drodze warto odwiedzic? na jakie spoty można się wbić, jadąc z powrotem? Może jednak nakręcę podczas tej podróży pierwszy odcinek serialu "Co za spot!"
swiezak84 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 widze ze troszku za pozno sie zjawilem bo juz wszyscy sie pozegnali i sobie poszli. a tak w ogole to zaraz weekend
rafalekx Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Dobry Skończyłem kolejny projekcik!!! Dzisiaj siedziałem 20 godzin praktycznie cały czas przed kompem Ale dałem radę Jeszcze tylko jeden projekcik i będzie koniec :> Martwi mnie tylko wizja jutrzejszego drukowania tego projektu w drukarni 7 rysunków na A1 = prawie 40 zeta ;( Wreszcie dzisiaj się wyśpię! to pierwsza noc od 2 tygodniu gdzie będę spał więcej jak 5 godzin Ale pobudka o 8.30 Dobrej nocy
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Czekałem niecierpliwie, żeby rozpocząć dzisiejszy odcinek "nocnych jeźdźców" [br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 23:01_________________________________________________qrde...minuta spóźnienia
GILI Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 tak się wkurzyłem na meczyk,że nie mogę zasnąć
Gość osetti Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 a nie trzeba sobie było lepiej Playboy'a włączyć?
Rekomendowane odpowiedzi