Tomeks Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 tak się wkurzyłem na meczyk,że nie mogę zasnąć 23.20 ,piątek wieczór,a ty już do spania
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 olej to sikiem prostym o czym dzisiaj pogadają nocni jeźdźcy? rafalex, jak projekty? Osa, jak (wiadomo kto)?, swiezak - jak mija weekend? Co by tu porobić w te wieczorne godziny...
GILI Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 tak się wkurzyłem na meczyk,że nie mogę zasnąć 23.20 ,piątek wieczór,a ty już do spania jutro o 7.00 muszę być na budowie
Gość osetti Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 u mnie to wszystko dobrze, Syn rośnie jak na drożdżach... piszcie co u WAS AHA spot mieliśmy dzisiaj! udany 5 fureczek podjechało, każda w innym kolorku :> wiosennie się zrobiło w ten zimowy dzień
rafalekx Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 rafalex, jak projekty? zajebiaszczo, indeks prawie pełny jeszcze tylko jeden projekcik... od jutra go robię dzisiaj muszę trochę się wyspać Bo już ledwo łażę Siema Oska :> Dawno się nie odzywałaś I ktoś Ci chyba gg zakosił
GILI Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 jutro przyjeżdżają kupcy po moją furę "Byłą" B5
Tomeks Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 jutro przyjeżdżają kupcy po moją furę tylko nie sprzedawaj za tanio ,bo furacz 1 klasa
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 zainspirował mnie filmik z parkowaniem na ręcznym - http://pl.youtube.com/watch?v=OhKV0wbV0XQ Coś mi się wydaje, że to poćwiczę Tylko gdzie dobre miejsce znaleźć, żeby się pouczyć...[br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 23:28_________________________________________________ jutro przyjeżdżają kupcy po moją furę "Byłą" B5 Dobrze, czy źle?
GILI Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 jutro przyjeżdżają kupcy po moją furę tylko nie sprzedawaj za tanio ,bo furacz 1 klasa w życiu przy tym kursie euro nawet nie dałem jeszcze ogłoszenia
Tomeks Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 nawet nie dałem jeszcze ogłoszenia to jak się kupcy dowiedzieli ,dawałeś znaki dymne
Gość osetti Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 witka Hola [br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 23:32_________________________________________________ale ludzi na Nocnej Jezdzie
Kocky Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 jutro przyjeżdżają kupcy po moją furę tylko nie sprzedawaj za tanio ,bo furacz 1 klasa Ciekawe co Gili zrobi jak kupcy przyjmą jego technikę... będzie musiał wybrać - lokatorzy lub auto puszcza taniej
GILI Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 nawet nie dałem jeszcze ogłoszenia to jak się kupcy dowiedzieli ,dawałeś znaki dymne poprzednie auta kupił ktoś z rodziny albo znajomy, a po audi przyjeżdżają z za miedzy 4km do mnie mają
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 mam nadzieję, że wszyscy zdrowi, bo damska część rodziny u mnie choruje....;/
GILI Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 jutro przyjeżdżają kupcy po moją furę tylko nie sprzedawaj za tanio ,bo furacz 1 klasa Ciekawe co Gili zrobi jak kupcy przyjmą jego technikę... będzie musiał wybrać - lokatorzy lub auto puszcza taniej psami poszczuję i tyle [br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 23:36_________________________________________________ mam nadzieję, że wszyscy zdrowi, bo damska część rodziny u mnie choruje....;/ no w mojej rodzince też lekkie objawy grypy w śród dzieci
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 chorobę trzeba tępić w zalążku - musisz zabić swoje dzieci, żeby na Ciebie się nie przeniosło
GILI Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 to jak się kupcy dowiedzieli ,dawałeś znaki dymne wiesz jak to jest na wsi trzeba mówić po cichu to ma swoje plusy ,bo w pewnych sprawach wystarczy pisnąć i wszyscy wiedzą :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 23:42_________________________________________________ chorobę trzeba tępić w zalążku - musisz zabić swoje dzieci, żeby na Ciebie się nie przeniosło prędzej one mnie zabiją
Tomeks Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 prędzej one mnie zabiją ja cię zabije ,jak twoje nowe B6 okaże się gorsze od starego B5
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Jestem Iron Man, zejdź mi z drogi, bo zabiję Cię; w rękach noże mam, powyrzynam wszystkich, mówię wam!
Rekomendowane odpowiedzi