swiezak84 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 widze ze towarzystwo zamula dzis witam przy okazji
danii1987- Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 wcześnie jeszcze... gdzieś za godzinę się zbiorą... budziki ponastawiane i czekaja tylko na moment żeby napisać
Tomeks Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 malik,powiedz lepiej,czy kierownica od TT(taka jaką masz w eSie) pasuje plug and play do B7?
malik Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 tomeks32 Jeśli masz odpowiedni moduł (z tempomatem) i taśmę to pasuje plug & play Mogę Ci pomóc w wymianie za dużego Jacka Danielsa. Zmienialem już z 10 kierownic
Tomeks Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 tomeks32 Jeśli masz odpowiedni moduł (z tempomatem) i taśmę to pasuje plug & play Mogę Ci pomóc w wymianie za dużego Jacka Danielsa. Zmienialem już z 10 kierownic tempomat mam i kierownicę taka samą jaką miałeś w S4
rafalekx Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Właśnie skończyłem ostatni projekt w tym semestrze Rysunki zrobione, gotowe do wydruku Obliczenia wydrukowane Jutro w skoroszycik i czekanie na sprawdzenie... Oby nie był do zwrotu Ile ja już nocy zarwałem przez te projekty Idę spać. Dobrej nocy
malik Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 tomeks32 Jeśli masz odpowiedni moduł (z tempomatem) i taśmę to pasuje plug & play Mogę Ci pomóc w wymianie za dużego Jacka Danielsa. Zmienialem już z 10 kierownic tempomat mam i kierownicę taka samą jaką miałeś w S4 W takim razie montaż zajmie Ci dosłownie 5 minut: - odkręcasz od spodu 2 śrubki torx 27 (z tego co pamiętam) - zdejmujesz poduszkę - wypinasz ją z taśmy - odkręcasz kierownicę torxem 55 (wcześniej zaznaczając na kolumnie położenie) - zakładasz kierownicę R8/TT i skręcasz wszsytko razem w odwrotnej kolejności Jeśli wcześniej miałeś multifunkcję to nic nie trzeba kodować. Wszystko powinno działać od razu.
swiezak84 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 a to niedobry malik odezwal sie tu rano
arczi900819 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 9 rano to w sumie też po 23 Ja spadam w kimy bo się muszę kiedyś w końcu wyspać... Nagazie wszystkim
Tomeks Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Opublikowano 5 Lutego 2009 tomeks32 Jeśli masz odpowiedni moduł (z tempomatem) i taśmę to pasuje plug & play Mogę Ci pomóc w wymianie za dużego Jacka Danielsa. Zmienialem już z 10 kierownic tempomat mam i kierownicę taka samą jaką miałeś w S4 W takim razie montaż zajmie Ci dosłownie 5 minut: - odkręcasz od spodu 2 śrubki torx 27 (z tego co pamiętam) - zdejmujesz poduszkę - wypinasz ją z taśmy - odkręcasz kierownicę torxem 55 (wcześniej zaznaczając na kolumnie położenie) - zakładasz kierownicę R8/TT i skręcasz wszsytko razem w odwrotnej kolejności Jeśli wcześniej miałeś multifunkcję to nic nie trzeba kodować. Wszystko powinno działać od razu. dzieki malik za info (wczoraj nie zdążyłem ) PS.jak wyrezam,to tą wyche wypijemy w Bukowinie
malik Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Niestety nie dojadę na zimowy zlot. Może na letni.
Gość osetti Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Malik nie pisz w ciągu dnia w tym wątku przecież to nocna jazda
Rekomendowane odpowiedzi