swiezak84 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 ledwo przyszedl juz kozaczy chyba nie wiesz co to znaczy tutaj nie jest koncert zyczen skonczyl sie niedawno styczen patrzac jednak z drugiej strony nie odbierzesz nam korony rymuj dalej drogi marcinie ja juz bede uderzal w kime bo budzik jest nieugiety i rano dzwoni jak jakis najety a czlowiek wyspac sie musi bo do pracy sie nie zmusi a tankowac za cos trzeba bo kaska nie spada z nieba tak wiec zegnam moi mili bylem do ostatniej chwili jutro sprawdze kto nie sypial rymowanki dopisywal uff....pozdro
rafalekx Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 to ja chyba wrócę do moich notatek z żelbetu
marcin j Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 nie odbieram tu korony, kazdy ma tu zjazd wrodzony 3 fajka juz sie pali oby tylko nie zaspali jutro rzecz jest oczywista praca czeka , cieżka ....vista
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Browca nie mam w posiadaniu Lecz nie o tym w mym przesłaniu Hand-Made spiryt źródłem zdrowia, Grzeje tęgo, nie jak browar;p Symbolicznie spożywany Daję wenę i sen błogim zwany Opiewając na tym fakcie, Gdy jest Jazda Nocna w trakcie Ja zasuwam już zasłony Jutro będę wykończony Szkoda, że nas tak tu mało Wielu się Jeźdźcami zwało Nie każdy tytułu godny Chyba, że syn pierworodny Życzę Wam dziś dobrej nocy dużo seksu bez przemocy Ja udaję się do łóżka, Niech się przyśni dobra wróżka Co chętnie spełni me życzenia Tyle jest ich do spełnienia! Dobrej nocy, kolorowych snów;)
marcin j Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 To ja spadam na techniczne dać porady mechaniczne jutro wstaną przeczytają i już widze jakie oczy mają Nocna jazda rymowanie, dla nie których czas na spanie POZDROWIONKA
kiciafirerek Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 ojajejujojejajoji bede sie spal juz wierszokleci poeci nocni wierszomaniacy
soolek Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Tak siedzę i ( ) dumam, dumam, dumam... Idę spać, bo nic nie kumam. Same poety się tu zebrały... Normalnych ludzi pozawstydzały. I cisza nastać musiała, Bo przecież prozą napisać - wstyd i obciach, bez mała. Chyba pierwszy raz w życiu coś zrymowałem
marcin j Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Co braliście też takie chce żywiec , tylko a pożniej drink Panie jarko
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 marcin czemu masz w avatarze 2.5? nie było 1.9?
jarko Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Co braliście też takie chce żywiec , tylko a pożniej drink Panie jarko Aaaa mieszamy :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 jak to, przecież mam 1.9 , b5 miałemw 2,5 v 6 ale to w B5 [br]Dopisany: 10 Luty 2009, 01:24_________________________________________________ Co braliście też takie chce żywiec , tylko a pożniej drink Panie jarko Aaaa mieszamy :gwizdanie: trochu bo bronks sie skonczył , a oblewam 3 urodziny klubu
jarko Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 jak to, przecież mam 1.9 , b5 miałemw 2,5 v 6 ale to w B5 [br]Dopisany: 10 Luty 2009, 01:24_________________________________________________ Co braliście też takie chce żywiec , tylko a pożniej drink Panie jarko Aaaa mieszamy :gwizdanie: trochu bo bronks sie skonczył , a oblewam 3 urodziny klubu Ja mam jeszcze zapas - tyskacze w końcu dzisiaj jest wyjątkowa okazja
marcin j Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 kratka poszla , wiec chwycilem sie za whisky z pepsi, ajutro, tzn dzis tzreba wczesnie rano wstac
jarko Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Po takim miksie rano to chyba będzie koło 15.00
marcin j Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Niestety,,,,,, 8 na nogach , a za kółko , nie wiem kiedy wsiade [br]Dopisany: 10 Luty 2009, 01:36_________________________________________________Jarko , jak z polarami,??? być może bede na spocie w niedziele , czy ewentualnie byłyby gotowe , do odbioru w niedziele???
jarko Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Jest szansa... Jak dotrą do mnie dzisiaj, a gość co haftuje wyrobi się do piątku to będą na spocie do odbioru Ale nie obiecuję
marcin j Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Nie wiem eszce dokładnie w którą niedziele bedę , spoko. dzięks
jarko Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Wszystko się wyjaśni dzisiaj do godz. 16.00
Rekomendowane odpowiedzi