IRO293 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dansli Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 znów rymowac by sie zdało lecz nas jest tu ciagle malo rymowania nadszedl czas wiec dzis tutaj zapraszam WAS kiedys rymy rosły w siłe i czytało sie je mile teraz nie ma rymów tu niechaj wroca do nas znów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRO293 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 hehehe! Ile wypiłeś? Żart oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dansli Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 niestety jutro ( to znaczy juz dzis :gwizdanie:) egzamin z PODSTAW TECHNIK POMIAROWYCH i trzeba sie uczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRO293 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 No tak wykształcenie to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dansli Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 wykształcenie to podstawa różnie to bywa z tym wykształceniem..... :gwizdanie: oby było tak jak mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRO293 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Jak bryczka sie spisuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dansli Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 zalezy która Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Kiedyś to był fajny wątek. Potem weszło tu kilko rymociągów i c**j... Po wątku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Dobry Dzień ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezc1 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 ide zaraz spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 hej hej nocne marki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dansli Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 dzień dobry dziś dzień dziecka mam nadzieje że jako duże dziecko spadnie mi z nieba na prezent z 60 litrów ropy przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dansli Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 z 60 litrów ropy mało co to jest pełen bak, tak z kubik ropy by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRO293 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 wk***ia mnie coraz droższe paliwo i dziury w drogach! A te fiuty na stołkach tylko w ch.... lecą i kasę z nas zdzierają!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 księga skarg i zażaleń haha... jak tam panowie? kto jeszcze ma długi weekend? w moim przypadku do 6 września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dansli Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 JA DO PAŹDZIERNIKA ale jeszcze trzeba z tydzien sie pomeczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 księga skarg i zażaleń haha... jak tam panowie? kto jeszcze ma długi weekend? w moim przypadku do 6 września. cfaniaczek , ja dzisiaj miałem wolne i ogranąłem polerke na mojej niuni , a jutro do tyrki, w sumie to dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRO293 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 ja dopiero urlop 5 lipca 5 tyg a poza tym wk***ia mnie coraz droższe paliwo i dziury w drogach! A te fiuty na stołkach tylko w ch.... lecą i kasę z nas zdzierają!! angry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi