rafalekx Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Kochani..... po primero mój Mąż nie spi, bo mamy pełen dom ludzi a Ty z nami siedzisz? hyhyhy no to Panowie to się nazywa klubowiczka... chata pełna gości a ona z nami na forum Masakra Osa Twoje zdrowie! herbata mi wystygła...
xandmar Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Kochani..... po primero mój Mąż nie spi, bo mamy pełen dom ludzi po segundo: Rafałciu wiem co to jest samowyzwalacz po tercero: fotę w koszulce pstryknę przy mojej Niuni jak Cuber .... jutro jak wstanę, o ile wstanę ok trzymamy za słowo wypijmy toaścik :drinks: mogę iść teraz już spać spokojnie po takiej obietnicy :naughty: [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 00:45_________________________________________________pozdrów gości ucałuj od nas panie i wypij za nas z panami :drinks:
rafalekx Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 mogę iść teraz już spać spokojnie po takiej obietnicy :naughty: Dokładnie i tym optymistycznym akcentem kończymy, idziemy spokojnie spać :> Osa jutro widzimy fotki Bo jak nie... to będziesz je robiła toples bez koszulki [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 00:47_________________________________________________ ucałuj od nas panie ooo to to koniecznie bo widziałem że Oska ma bardzo sympatyczne koleżanki :gwizdanie:
xandmar Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Osa jutro widzimy fotki Bo jak nie... to będziesz je robiła toples bez koszulki
pawelc Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 osetti, jeszcze raz wszystkiego naj... Wypij nasze zdrowie, a my wasze :>.. No i czekamy na fotki.. A reszcie kolorowych snów :> :>...
xandmar Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 powoli mi się łamią zapałki w oczach
xandmar Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Idzcie spac.. a już idę chyba od godziny
pablo_9 Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Idzcie spac.. jakoś dzisiaj wyjątkowo mi się nie chce spać
Gość osetti Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 dzięki dzięki dziękuje serdecznie Miśki moje idzcie spac spokojnie ja jestem z Wami spokojnych snów... będę czuwać
xandmar Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 ale teraz to już chyba idę nie będę Osce w imprie przeszkadzał papatki moi mili jeszcze łyczek :drinks: ząbki umyć i do spania
Gość osetti Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 ale teraz to już chyba idę nie będę Osce w imprie przeszkadzał papatki moi mili jeszcze łyczek :drinks: ząbki umyć i do spania nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee przeszkadzaszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :> :drunk:
xandmar Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Idzcie spac.. jakoś dzisiaj wyjątkowo mi się nie chce spać za dużo kaw a głodny nie jesteś? :gwizdanie:
ykk Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Zmiencie nazwe watku na: alkoholicy po 23..
Gość osetti Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Zmiencie nazwe watku na: alkoholicy po 23.. po prostu się przyłącz IKu :drunk: :drunk: :drunk:
pablo_9 Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Idzcie spac.. jakoś dzisiaj wyjątkowo mi się nie chce spać za dużo kaw a głodny nie jesteś? :gwizdanie: hehe kawy nie piję a głodny o dziwo też nie jestem jeszcze pizza mnie trzyma z kolacji
ykk Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Zmiencie nazwe watku na: alkoholicy po 23.. po prostu się przyłącz IKu :drunk: :drunk: :drunk: Pic przed kompem - nie robi..
Rekomendowane odpowiedzi