Grisza1991 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Na forum już kilka miesięcy, podobnie audi w garażu ale dopiero jakoś teraz zebrałem się na zrobienie kilku fotek w zimowej scenerii. Samochód sprowadzony z Dojczlandi we wrześniu ubiegłego roku, od tamtej pory na jeżdżone jakieś 6/7 tyś km bez większych problemów. Silnik AWX 131kM, jak trzeba to zapier*ala Wyposażenie dość podstawowe: - Tapicerka i wnętrze w kolorze SOUL - Chromowane relingi dachowe - Oryginalne radio CHORUS - 8 głośników + subwoofer - Klimatyzacja 2 strefowa Climatronic - Elektryczne szyby przednie - Elektrycznie sterowane lusterka - 8x Airbag - ½ FIS - Światła ksenonowe - 5 biegowa manualna skrzynia biegów - ABS - ESP - Centralny zamek - Immobilizer - Skórzana kierownica - Oryginalne Alufelgi AUDI 15" z obecnie założonymi Continentalami TS 850 W planach na przyszłość raczej nic, zostawiam w serii. Żadna gleba nie wchodzi w grę ze względu, że dość często poruszam się po torach mx i dojazd tam jest czasami ciężki nawet na obecnym zawieszeniu. Kilka fotek: Enjoy! :]
andr3i Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Troszke golasek ale wszystko przed toba kolego szerokosci i bezawaryjniej jazdy
patryk10015 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 golasek to jak na zewnątrz nie będziesz rezał to może wewnątrz? powodzenia i bezawaryjności i szerokości
laki83 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 choc goły to i tak sie fajnie prezentuje...zawsze uwazałem że buda b6 jest najładniejsza..oby sie bezawaryjnie sprawował bo reszta nie ma znaczenia...a swoja drogą jak kiera jest skóra to przypadkiem nie powinna gałka i reczny tez być w skórze?
Grisza1991 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 ...a swoja drogą jak kiera jest skóra to przypadkiem nie powinna gałka i reczny tez być w skórze? Nie mam zielonego pojęcia, w takim setupie go kupiłem. Mieszek przy gałce zmiany biegów jest skórzany, gałka i ręczny pokryte jakimś gumowanym tworzywem sztucznym.
naian Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Kufa jak mi sie podobaja srebrne avanty!
elmo814 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 lewym przodem na 6 foto nie bylo bum ? jakis odcień lekko jasniejszy czy to snieg pojasnia ?
Grisza1991 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 lewym przodem na 6 foto nie bylo bum ? jakis odcień lekko jasniejszy czy to snieg pojasnia ? wszystkie elementy sprawdzane miernikiem, bez "bum", w fotografii też Rostkowskim () nie jestem więc mogą być niedociągnięcia.
scyzor8811 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 ładna seria, teraz ładne koło na wiosnę, trochę w dół i będzie malina..;-)
Rekomendowane odpowiedzi