33Pietrek? Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Mam problem z centralnym zamkiem a mianowicie jak ide rano do garazu i zapalam samochód to w tym momencie zamykaja sie wszystkie drzwi, co smieszne to jak samochod cieply czy zapalam kolejny raz to juz jest dobrze, jaka jest tego przyczyna?
Alfi Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Sprawdź pompkę czy nie ma zimnych lutów lub oznak uszkodzeń (nadpalenia, wybrzuszone kondensatory).
mishelswiat Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 mam to samo !! zrobiło się to nie dawno. Próbując otworzyć drzwi pilotem (nie oryginalny centralny zamek) to pompka i tak działa na "zamknij" kluczykiem jak oczywiście uda się go przekręcić to dzieje się to z dużym oporem i natychmiast trzeba ciągnąć za klamkę bo inaczej drzwi się zablokują. Co to może być, pompka wygląda Ok! auto to a4 b5 przed liftem
33Pietrek? Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2013 dokladnie tak jak u mnie, centralny zamek oryginał tylko na pilot dorabiane i tez dzieje sie od niedawna, czy to mrozy daja sie we znaki i wilgoc
łukasz1986 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Sprawdźcie sobie na płytce pompki czy nie powstały tam zimne luty(lutowane miejsca zmienia kolor na ciemniejszy) jeśli takie cos jest to trzeba to przelutowac
bialy986 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zapiąć vag-a,jeśli coś z pompka to wyskoczy błąd.Miałem tak u siebie-sporadyczny-po skasowaniu spokój:wink:
vokotibi Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 tylko, że ty masz rok auta 97 i vagiem wejdziesz w c.z. W 95r nie ma takej możliwości
Rekomendowane odpowiedzi