Fernando Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Witam, mam dokładnie te lamy: LAMPY DEPO FK AUDI A4 95-98 ANGEL EYES RINGI BLACK (2896070291) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kupiłem takie razem już z autkiem, teraz muszę zamontować postojówki ledowe do nich i nie mogę ich wyciągnąć, ze 6 postojówek udało mi się wcisnąć w ringi ale do nie których niema dostępu, muszę ściągnąć lampę, ale gdy odkręcam dwie górne śrubki to coś blokuje od spodu i nie da rady wyciągnąć, jest tam jakiś zaczep albo co? bo nic nie udaje mi się tam zobaczyć.
Konrad.jpg Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Od strony chłodnicy lampa ma bolec, trzeba wysunąć na zewnątrz. A poliftowe są jeszcze przykręcane na dole za kierunkiem.
Fernando Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 devastation, tą śrubkę szukać na dole pod kloszem? może być trudno, bardziej bym chyba szukał ten bolec co opisje Konrad.jpg, tam widać na allegro jakiś bolec, Konrad, o ten chodzi ? bo oglądałem chłopka na youtube i dlatego moje pytanie on odkręca dwie śrubki i już.
pioteros Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 przedlifyty miały 3 cia srube za kierunkiem, polifty tylko 2 sruby
Konrad.jpg Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tak ten bolec, masz osobno kierunek ? Jeśli tak, to po jego wyciągnięciu zobaczysz tą trzecią śrubkę.
Fernando Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 mam osobno kierunek, czyli co, odkręcam śruby, potem wyciągam kierunek? w jaki sposób? myslałem że jest on na zatrzask o wkłada się go wsuwając w stronę soczewek czy przodu.
Konrad.jpg Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tak kierunek jest na zatrzask a 3 śrubka trzyma lampę.
Fernando Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 ok jutro będę kombinował, dzieki!! dam znać czy się udało.
JulianSR Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Tak jest zatrzask trzyma lampe. Ja u siebie sciagalem zderzak przedni by elegancko zamontowac lampy. Widze lampy jak i u mnie
Rekomendowane odpowiedzi