booster70 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Mam odboje wsadzone co by wlasnie sie guma z blotnikiem nie spotkala [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zwykly lodbuj czy cus innego?? Masz moze foty tego po zlozeniu.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zwykly lodbuj czy cus innego?? Masz moze foty tego po zlozeniu.?Napchane zwyklego odboju, nie mam fot, ale siedzi na nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ale co sciasniłes dziada i skreciłes??? Ja chyba zdecyduje sie na v maxa ale waham sie wydac taka kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ustawilem sobie gwint jak ma byc i pod zwrotnice podstawilem klocek, opuscilem i odmierzylem ile ma byc odboju, a dalej to juz wiesz jak sie sciaga amory [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Tak to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Ładnie siedzi.. podoba mi się. [emoji106][emoji106] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 łooożesz... ale siedzi czemu zaciski takie nijakie i ich nie widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 łooożesz... ale siedzi [emoji33] czemu zaciski takie nijakie i ich nie widać? Bo z przodu mam tylko 312 a z tylu niby 269 ale tez jakos wizualnie nie powala, no i zacisk z tylu aluminium wiec musial bym dac komus do pomalowania a sa wazniejsze rzeczy jakby z tylu byl normalny zacisk to juz bym zoltym hameraitem pomalowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi